Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523608 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 Pro Max - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(73)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523608 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 Pro Max - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro
A SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely ütésálló hátlappal rendelkezik, és amelynek hatékonyságát tesztek igazolják. Akár 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, védelmet nyújtva a leggyakoribb fenyegetésekkel szemben. Ha a telefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel találkozik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a képernyőn keletkező repedések és karcolások kockázatát. Használja mobilját bármilyen környezetben és hordja bárhová!

Élje át ezt a finomságot
Milyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a veszélyekkel és a szennyeződésekkel szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és a finomság között. A fólia egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és precízen csúszik rajta, mint egy üveglapon. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. További előnye a matt fóliának a látható ujjlenyomatok hiánya. Be kell vallani, hogy ilyen védelem… tiszta öröm.

Felejtsd el a por szemcséket
A SilkyMatt Pro kiválasztásával áttörést hozó nedves felviteli módszer előnyeit élvezheti - nincs levegőbuborék, nincs porszemcsék, nincs sikertelen próbálkozás és nincs elpazarolt anyag. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos gél segítségével ragasztja fel a kijelzőre, amely a termék csomagjában található. Látni fogja, hogy az eredmény első alkalommal tökéletes lesz. Nincs szükség gyakorlásra vagy gőzös helyiségre. Bontsa ki és ragassza fel. Egyszerűen.

Nézze, ahogy eltűnik a sérülés
Szeretne egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt hosszabb ideig használni? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia képes önregenerálódni. Kisebb sérülések és karcolások maguktól eltűnnek 24 órán belül. Ügyes, igaz? De egyúttal gazdaságos, kényelmes és határozottan ökologikus is.

Élvezze a tiszta és sima kijelzőt
Olyan kijelzővédelmet szeretne, amely nem zavarja a folyékonyságot vagy a precizitást? Védje kijelzőjét a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel. A képernyő teljesen érzékeny marad, miközben tökéletesen védve van. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejti a zsíros foltokat és más szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élvezetét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett