Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523639 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(71)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523639 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5040 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely hatékonyan megerősített, ütéselnyelő hátlappal rendelkezik. Akár 400%-kal is megnöveli a kijelző ellenálló képességét, védve azt a leggyakoribb veszélyektől. Ha az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a kijelzőn. Használd mobilodat bármilyen környezetben és hordozd, ahogy csak szeretnéd!

Tapasztald meg ezt a finomságot
Milyen az ideális védőfólia? Kíméletlen a veszélyekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro esetében nem kell választanod a funkcionalitás és a finomság között. A fólia egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és pontosan csúszik rajta, mint egy üveg kijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nincsenek rajta látható ujjlenyomatok. Be kell vallanunk, hogy egy ilyen védelem... tiszta örömöt nyújt.

Felejtsd el a porszemcséket
A SilkyMatt Pro választásával áttörést jelentő nedves felhelyezési módszert kapsz - nincs légbuborék, nincs porszemcse, nincs sikertelen próbálkozás és nincs elpazarolt anyag. A fóliát a termékhez mellékelt speciális, teljesen biztonságos gél segítségével ragaszthatod rá a kijelzőre. Meglátod, hogy az eredmény tökéletes lesz elsőre. Nem kell hozzá gyakorlat vagy párás szoba. Csomagold ki és ragaszd fel. Egyszerű.

Nézd, ahogy az apró sérülések eltűnnek
Szeretnél hosszabb ideig használni egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt? Válaszd a SilkyMatt Pro-t, amely innovatív Self-Heal™ technológiával rendelkezik! A fólia képes önregenerálódni. Az apróbb sérülések és karcolások 24 órán belül maguktól eltűnnek. Ravasz, ugye? De egyben gazdaságos, kényelmes és biztosan környezetbarát.

Élvezd a tiszta és sima képernyőt
Olyan képernyővédelmet szeretnél, amely nem zavarja a folyamatosságot vagy a pontosságot? Védd meg kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt kivitelű, prémium oleofób réteggel bővítve. A kijelző teljes mértékben érzékeny marad, miközben tökéletesen védett. Az oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejted a zsíros foltokat és más szennyeződéseket, amelyek elrontanák a kommunikáció örömét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett