Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108150323 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 - 3mk HardGlass™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk HardGlass(2)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108150323 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 11 - 3mk HardGlass™ üvegfólia


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: summer, sans-serif} h3 {color: #1a4391} table {font-family: , sans-serif;border-collapse: collapse;width: 100%;}td, th {border: 1px solid #dddddd;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #dddddd;}
A HardGlass™ keménysége 9H. Ez a végső védelem a karcolások ellen. Még éles tárgyak, mint a kés vagy kulcsok sem jelentenek többé veszélyt. Kiemelkedő minőségű kivitel és tartósság.
A HardGlass™ a 420°C-on végzett több órás edzés következtében alakult ki. Kényelmes használatot biztosít lekerekített éleknek köszönhetően, amelyeket 2.5D technológiával készítettek. Javított gyártási folyamat és 0,3 mm vastagság erősíti az ütésvédelmet.
Az új oleofób réteg a HardGlass™-ben még jobb érintési élményt biztosít. Rendkívül sima és kellemes csúszási élményt kínál. A bevonat nagyobb zsíros foltok, savak és egyéb maró anyagok eltávolítását teszi lehetővé a felületről, így egyszerűbbé válik azok tisztítása.
A kijelződ színvisszaadása tökéletesen átlátszó, többrétegű struktúrájának köszönhetően. Használat alatt tulajdonságaiban nem változik, így nem fakul el idővel.
Könnyű telepítés és tökéletes szélről-szélre érintési érzékenység biztosított az Inviscid-Sil™ nem tapadó anyagnak köszönhetően. A HardGlass™ emellett növeli sűrűségét és tapadási tulajdonságait, csökkentve az üveg és a képernyő közötti mikro-torzulásokat.
Az ismételt összeszerelés és szétszerelés könnyebb lett a felső réteget védő rétegnek köszönhetően, amely az üveg szállítása és tárolása során is épségben tartja.
A HardGlass™ gyártási folyamata szabványosított és környezetbarát. Az üveg gyártásához használt összetevők japán beszállítóktól származnak.

A készlet tartalma:
- 1 db HardGlass™ (elölre),
- Pormentesítő kendő,
- Nedvesített kendő,
- Anti-Bubble Card™,
- Fit-In™ pozicionáló csíkok,
- Dust-Fix™ szalagok.

Védelmi típus:
Edzett üveg

Edzési hőmérséklet:
420°C

Karcolásállóság (keménység):
9H (Wolf-Wilburn keménységi fok az ASTM D 3363 szerint)

Vastagság:
0.3 mm

Alkalmazott technológiák:
- 2.5D lekerekített élek
- oleofób bevonat
- Inviscid-Sil™ ragasztóréteg
- Anti-Crash film
- Fit-In™ pozicionáló csíkok
- Dust-Fix™ szalagok

Garancia:
6 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett