Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108526739 Márka: 3mk Protection

Apple iPad Mini 6 - akár 10"-os Puha Tablet Tok


Cikkszám: up to 10" Soft Tablet Case(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108526739 | Márka: 3mk Protection

Apple iPad Mini 6 - akár 10"-os Puha Tablet Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7280 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puha Tablet Tok

A Puha Tablet Tok egy minden táblagép modellhez használható védőtok, amelyet magas tartósság és ellenállóság jellemez. A tok külső rétege szilikon bevonattal és TPU borítással van megerősítve, belseje pedig puha mikroszálas béléssel rendelkezik. A Puha Tablet Tok garantálja a kamera, hangszóró és minden gomb korlátozás nélküli elérését a táblagépen. A kettős alapállvány háromszoros hajtogatási kialakítása két pozíciót biztosít a kényelmes megtekintéshez vagy gépeléshez. A Wake/Sleep funkció automatikusan felébreszti vagy alvó állapotba helyezi az eszközt a tok elülső borítójának nyitásakor vagy zárásakor.

Tartós anyagok a táblagép biztonságáért

A Puha Tablet Tok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa az ellenállást a sérülésekkel szemben. Külső rétege szilikon bevonattal és TPU borítással van megerősítve. Ennek köszönhetően a tok nemcsak kellemes tapintású és finom, hanem páncélozott és ellenálló a sérülésekkel szemben. A tok belseje puha mikroszálas béléssel van bevonva, amely biztosítja a táblagép jó megtartását a tok belsejében és védelmet nyújt a sérülések ellen.

Használja kényelmesen táblagépét

Egy jó tok célja, hogy megvédje a táblagépet, de nem akadályozhatja szabad funkcióinak és gombjainak használatát. Ez volt a Puha Tablet Tok tervezőjének célja, akik garantálták a felhasználók teljes hozzáférését a kamerához, hangszóróhoz és töltőaljzatokhoz. Ráadásul a Puha Tablet Tok, amely kifejezetten iPad-ekhez készült, egy speciálisan beépített helyet tartalmaz a stylus számára, amely lehetővé teszi annak könnyű elrejtését és kihúzását.

Praktikus állvány

A Puha Tablet Tok egy vékony, puha és praktikus védelem bármilyen táblagéphez. A kettős alapállvány háromszoros hajtogatási kialakítása két kényelmes pozíciót biztosít a megtekintéshez vagy gépeléshez. A Puha Tablet Tok segítségével bárhol és bármikor használhatja táblagépét! A tokot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen minden táblagép modellhez.

A táblagép élettartamának meghosszabbítása

A Puha Tablet Tok Wake/Sleep funkcióval van ellátva, amely automatikusan felébreszti vagy alvó állapotba helyezi az eszközt a tok elülső borítójának nyitásakor és zárásakor. Ez a funkció pozitív hatással van az akkumulátor és az egész készülék hosszabb élettartamára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett