Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168439131 Márka: Ancel

Ancel AS100/AC100 OBD2 diagnosztikai szkenner (Mérőműszer)


Cikkszám: AS100/AC100 | EAN/Vonalkód: 5906168439131 | Márka: Ancel

Ancel AS100/AC100 OBD2 diagnosztikai szkenner (Mérőműszer)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ancel AS100/AC100 OBD2 diagnosztikai szkenner

Az Ancel AS100/AC100 OBD2 diagnosztikai szkenner egy fejlett eszköz, amely átfogó diagnosztikát tesz lehetővé az OBDII protokollnak megfelelő autók számára. Elengedhetetlen eszköz minden járműtulajdonos számára, aki szeretné nyomon követni autója műszaki állapotát és elkerülni a drága javításokat. Ezzel a szkennerrel gyorsan és egyszerűen azonosíthatók a motor és más rendszerek problémái a járműben.

Diagnosztikai funkciók
Az Ancel AS100/AC100 szkenner széles körű diagnosztikai funkciókat kínál, amelyek teljes kontrollt biztosítanak a jármű műszaki állapota felett. Az eszköz képes hibaüzenetek olvasására, ami lehetővé teszi a motorproblémák gyors és pontos diagnosztizálását. A javítások után a tárolt hibaüzenetek könnyen törölhetők, ami felbecsülhetetlen tulajdonság. Ezenkívül a szkenner lehetővé teszi a jármű kibocsátási tesztekre való felkészültségének ellenőrzését, az élő motorparaméterek monitorozását és részletes járműinformációk olvasását.

Könnyű használat
Az eszköz rendkívül könnyen használható. Kompakt méretének köszönhetően a szkenner kényelmesen elfér a tenyerében, így bárhol, bármikor hordozható és használható. A tiszta képernyő és az intuitív menük rendkívül egyszerűvé teszik a funkciók közötti navigációt. A szkenner ideális mind a profi szerelők, mind a saját járművük karbantartásával foglalkozó amatőrök számára.

Kompatibilitás
Az Ancel AS100/AC100 szkenner széles körű járművekkel kompatibilis. Támogatja az európai autókat, amelyek megfelelnek a 2003 utáni szabványos EOBD protokolloknak, az amerikai és ausztrál autókat a 1996 utáni OBD2 protokollokkal, valamint az ázsiai autókat a 2005 utáni OBD2 protokollokkal. Ez egy sokoldalú diagnosztikai eszköz, amely számos különböző járművel használható.

További képességek
A szkenner olyan funkciókat kínál, mint a Check Engine lámpa kikapcsolása, amely lehetővé teszi a lámpa gyors kikapcsolását a probléma megszüntetése után. Segít továbbá a kipufogógáz-kibocsátás ellenőrzésében. A tesztelési készségek ellenőrzési funkcióval jelentést készít a jármű kibocsátási tesztekre való felkészültségéről. Az eszköz lehetővé teszi továbbá az érzékelő adatok megjelenítését, így részletes adatokat tekinthetünk meg a jármű különböző érzékelőiből.

Gyártó
Ancel

Modell
AS100/AC100

Kompatibilitás
Támogatja az OBDII/EOBD kompatibilis járműveket

Kommunikációs protokoll
CAN, ISO9141, KWP2000, J1850 PWM, J1850 VPW

Kijelző típusa
LCD

Kijelző felbontása
128x64 pixel

Hibaüzenetek olvasása
Igen

Hibaüzenetek törlése
Igen

Élő érzékelő adatok monitorozása
Igen

Kibocsátási teszt felkészültség ellenőrzése (I/M Readiness)
Igen

Rögzített keretadatok megjelenítése (Freeze Frame Data)
Igen

EVAP rendszer ellenőrzése
Igen

Akkumulátor teszt
Igen

O2 érzékelő teszt
Igen

MIL állapot ellenőrzése (Check Engine lámpa)
Igen

Adatok megtekintése az EPB rendszerből
Igen

Check Engine lámpa törlése
Igen

Többnyelvű menü
Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett