Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339141172 Márka: Mercedes

AMG Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete


Cikkszám: AMG00076-0 | EAN/Vonalkód: 3666339141172 | Márka: Mercedes

AMG Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AMG Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe - egy új kollekció az AMG tiszteletben álló autómárka védőtokjaiból iPhone-okhoz. Ez a lenyűgöző kollekció tökéletes választás azok számára, akik nagyra értékelik a kiváló minőségű termékeket és a feltűnő megjelenést. A precíz kidolgozás, a luxus megjelenés és a részletek tökéletessége jellemzik ezt az autómárkát – mindez tükröződik a Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe kollekcióban.

Modern megjelenés: A Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe kollekció tokja az autózás szerelmeseinek készült, különösen azoknak, akik értékelik a gyors autókat és az izgalmas éjszakai versenyeket. Klaszikus, exkluzív fekete színben érhető el, amelyet egy jellegzetes piros minta díszít. Ez a motívum hihetetlen figyelemmel a részletekre készült, és felejthetetlen esztétikai élményt nyújt. Ez a dinamikus minta tökéletesen kiemeli a felhasználó sportos életstílusát, és karaktert kölcsönöz neki. Azok számára, akik a sebességet és az adrenalin élményét szeretnék átélni, ez a tok kollekció tökéletes kiegészítő a mindennapi stílusukhoz. További díszítő elem a nagyméretű AMG logó a hátlap alsó részén, amely igazolja a kollekció hitelességét és legmagasabb minőségét. Ez nemcsak egy védőtok, hanem elegáns kiegészítő is az autómániások számára, akik szeretnék kiemelni stílusukat az exkluzív designnal és egyedi részletekkel. Ennek a kollekciónak a tokjai révén az iPhone még egyedibbé válik és prémium hatású megjelenést kap.

Vezeték nélküli töltés: A tokban lévő mágnesgyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja a készülék stabilitását a töltési folyamat során, így elkerülve az elmozdulásokat vagy az árammegszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nem csak esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszköz is.

Kiváló minőség: A kollekció kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A hátlap héja erős poliuretánból készül, amely növeli az ütésállóságot és védi a telefont a lehetséges sérülésektől. A rugalmas oldalak jól illeszkednek a telefonhoz, ami biztos fogást tesz lehetővé. A külső réteg kiváló minőségű szilikonnal van bevonva, amely puha tapintású és biztos fogást biztosít a kézben. A tok rendelkezik minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombokkal, így nem akadályozza a készülék mindennapi használatát. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A termék az AMG márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Szilikon Nagy Rombuszmintás MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett