Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339141189 Márka: Mercedes

AMG Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: AMG00077-0 | EAN/Vonalkód: 3666339141189 | Márka: Mercedes

AMG Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AMG Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe

Az AMG, a neves autómárka, védőtokainak új kollekciója az iPhone-okhoz - Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe. Ez a lenyűgöző kollekció tökéletes választás mindazok számára, akik nagyra értékelik a kiváló minőségű termékeket és az egyedi megjelenést. A precíz kivitelezés, a luxus kinézet és a tökéletes részletek az autómárka jellegzetességei, amelyek mindegyike tükröződik a Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe kollekcióban.

Modern megjelenés

A Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe kollekció tokjai tökéletes megoldást nyújtanak autórajongók számára, különösen azoknak, akik kedvelik a gyors autókat és az izgalmas éjszakai versenyeket. Klasszikus, exkluzív fekete színben kínáljuk, amelyet egy jellegzetes piros mintával gazdagítottunk. Ez a téma hihetetlen részletgazdagsággal készült, és felejthetetlen esztétikai élményt nyújt. A dinamikus minta tökéletesen kihangsúlyozza a felhasználó sportos életstílusát, növelve annak expresszivitását és karakterét. Azok számára, akik szeretnék érezni a sebességet és az adrenalin löketet, ez a tok kollekció tökéletes kiegészítője mindennapi stílusuknak. További dekorációként egy nagy AMG logó található a hátlap alsó részén, amely igazolja a kollekció eredetiségét és legmagasabb minőségét. Ez nem csak egy védőtok, hanem egy elegáns kiegészítő is az autórajongók számára, akik az exkluzív dizájnon és az egyedi részleteken keresztül szeretnék hangsúlyozni stílusukat. Ennek a kollekciónak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik és magas minőségű megjelenést kap.

Töltés vezeték nélkül!

A tokban található mágneses gyűrű nem csak MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve az esetleges eltolódásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem funkcionális eszközzé is a mindennapi használat során.

Kiváló minőség

A kollekció csak a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült. A hátlap erős poliuretánból készült, amely növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A rugalmas oldalak jól illeszkednek a telefonhoz, ezáltal biztosítva a készülék szilárd tartását a kézben. A borító külső rétegét kiváló minőségű szilikonnal borították, amely puha tapintású és biztos tapadást garantál a kézben. A borítón minden szükséges kivágás megtalálható a portok és az integrált gombok számára, így nem jelent akadályt a készülék mindennapos használatában. Enyhén megemelt külső szélek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamerák lencséje körül emelt külső szélek védelmet nyújtanak a törések és karcolások ellen. A termék az AMG márka licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Szilikon Nagy Rombusz Mintás MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett