Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241735 Márka: Mercedes

AMG Silicone Carbon Pattern MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Cikkszám: AMG00082-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241735 | Márka: Mercedes

AMG Silicone Carbon Pattern MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AMG Silicone Carbon Pattern MagSafe
A Mercedes-AMG bemutatta a Silicone Carbon Pattern MagSafe védőtokok új kollekcióját, amely ideális választás mindazok számára, akik értékelik a kiváló minőségű, jellegzetes megjelenésű termékeket. A precíz kidolgozás, a luxus megjelenés és a tökéletesség minden részletben ezen nagyra értékelt autómárka ismertetőjegye - mindez tükröződik a Silicone Carbon Pattern MagSafe kollekcióban.

Elegancia a Karbon Témában
A kollekció eleganciájával és finomságával nyűgöz le. A sorozat tokjainak jellegzetessége a karbon motívum, amely nemcsak stílusossá, hanem minden tekintetben egyedivé is varázsolja a kollekciót, és egyértelműen utal a márka sportos jellegére. A karbon motívum nemcsak eleganciát ad, hanem kiemeli a modern dizájnt, ami vonzza az autós rajongók figyelmét. A kollekció sportos jellegét tovább erősíti a vörös vonal, amely körbefut a középen elhelyezett nagy MagSafe gyűrű körül, aminek köszönhetően a tok még kifejezőbbé válik. A szilikon, a karbon motívum és a vörös kiegészítők kombinációja egy nagyon sikeres kombinációt alkot, amely megkülönbözteti a kollekciót, kifinomult és modern megjelenést kölcsönözve neki. A MagSafe gyűrű belsejében található egy nagy AMG logó, amely megerősíti a kollekció hitelességét és legmagasabb minőségét. Ez nemcsak egy védőtok, hanem egy elegáns kiegészítő is az autós rajongók számára, akik exkluzív dizájnnal és egyedi részletekkel szeretnék hangsúlyozni stílusukat. A kollekció tokjainak köszönhetően a Samsung Galaxy S24+ még egyedibbé válik és prémium megjelenést kap.

Vezeték nélküli töltés!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást garantál a MagSafe vezeték nélküli töltővel, ami gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve a lehetséges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használatra is funkcionális eszköz.

Kiváló minőség
A kollekció kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készült. A hátlap burkolata erős poliuretánból készült, ami növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A rugalmas oldalak jól tapadnak a telefonhoz, ami lehetővé teszi a készülék szilárd megtartását a kézben. A külső réteg magas minőségű szilikonnal van bevonva, amely puha tapintású és biztos fogást biztosít a kézben. A tok minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz és az integrált gombokhoz, így nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. A kissé megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésekkel szemben, míg a kamera lencséje körüli emelt élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. Az AMG márka licencével gyártott termék.

Műszaki adatok
Kollekció: Silicone Carbon Pattern MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett