Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596106937 Márka: Amazfit

Amazfit Active Okosóra (Rózsaszín)


Cikkszám: W2211EU4N | EAN/Vonalkód: 6972596106937 | Márka: Amazfit

Amazfit Active Okosóra (Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

51600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Amazfit Active okosóra egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlenné válik a mindennapi életedben. Fejlett helymeghatározási funkciókkal, személyre szabott fitnesz edzővel, átfogó egészség- és tevékenységkövetési képességekkel, valamint intelligens asszisztensekkel rendelkezik, ez a karcsú és funkcionális óra tökéletes társ az aktív és egészségtudatos emberek számára. Kiemelkedik kivételes csatlakozási képességeivel, intuitív operációs rendszerével és sokféle sporthoz való alkalmazkodóképességével, így nem csak egy óra, hanem egy valódi parancsnoki központ az aktív életedhez.

Fejlett helymeghatározási funkciók
Az Amazfit Active okosóra kivételes helymeghatározási képességekkel rendelkezik, köszönhetően körkörösen polarizált GPS antennatechnológiájának és kettős sávú helymeghatározásának. Az integrált 6 műholdas helymeghatározó rendszer (GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS) garantálja a pontos és gyors helymeghatározást, ami kulcsfontosságú a szabadtéri sportolók és utazók számára.

Személyre szabott edzés és aktivitáskövetés
A Zepp Coach™ és a Peakbeats™ algoritmus használatával az óra tudományos edzés irányítást kínál mesterséges intelligencia alapján. Több mint 120 sportágban követheted nyomon az előrehaladásod, 7 sportág automatikus felismerésével és egy virtuális Pacerrel. Ideális sportolóknak, akik folyamatos fejlődésre törekszenek.

Fejlett egészségmonitoring
Az Amazfit Active olyan kulcsfontosságú egészségügyi mutatók figyelemmel kísérésére képes, mint a pulzusszám, stressz szint, alvásminőség, HRV, légzés és testhőmérséklet. Emellett a Readiness Score funkció értékeli a napi fizikai és mentális felkészültségedet, segítve a tevékenységek jobb tervezését.

Intelligens asszisztens és könnyű használat
A beépített AI intelligens asszisztens és az Alexa integráció révén kérdéseket tehetsz fel, ébresztőket állíthatsz be, ellenőrizheted az időjárást, és még sok minden mást végezhetsz kéz nélkül. A zökkenőmentes interakciók és testreszabott felhasználói felület, amelyet a Zepp OS 2.0 támogat, kényelmes és intuitív felhasználói élményt nyújtanak.

Kiváló minőségű kijelző és stílusos dizájn
A 1.75 hüvelykes AMOLED kijelző, 390 x 460 pixeles felbontás és akár 550 nit fényerő mellett kristálytiszta képeket és nagyszerű olvashatóságot biztosít különböző fényviszonyok között. Az Always-On Display, AF bevonatos edzett üveg, karcsú dizájn és 5ATM vízállóság teszik az órát egyszerre praktikus és stílusos kiegészítővé.

Márka: Amazfit
Modell: Active
Szín: Rózsaszín
Kijelző: 1.75", AMOLED, 390 x 460 pixel, 341 PPI, fényerő akár 550 nit
Always-On kijelző: Igen
Kijelző anyaga: Edzett üveg, AF bevonat
Méretek: 42.36 x 35.9 x 10.75 mm
Súly: kb. 36 g
Vízállóság: 5ATM
Csuklóméret: 155-210 mm
Szíj szélessége: 22mm
Mikrofon: Igen
Hangszórók: Igen
Operációs rendszer: Zepp OS.2.0
Alkalmazások: Zepp App
Töltési idő: 2 óra
Töltési módszer: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett