Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596106920 Márka: Amazfit

Amazfit Active Okosóra (fekete)


Cikkszám: W2211EU5N | EAN/Vonalkód: 6972596106920 | Márka: Amazfit

Amazfit Active Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Amazfit Active Smartwatch egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlen lesz a mindennapi életedben. Fejlett helymeghatározási funkcióival, személyre szabott fitnesz edzésekkel, sokoldalú egészség- és aktivitáskövetési képességekkel, valamint intelligens asszisztensekkel ez az elegáns és funkcionális óra tökéletes társ az aktív és egészségtudatos emberek számára. Kiemelkedik a kiváló csatlakoztathatóság, az intuitív operációs rendszer és a különféle sportágakhoz való alkalmazkodás terén, így nem csupán egy óra, hanem egy valódi irányítóközpont az aktív életedhez.

Fejlett Helymeghatározási Funkciók
Az Amazfit Active Smartwatch egyedülálló helymeghatározási képességekkel rendelkezik, köszönhetően a körkörösen polarizált GPS antenna technológiának és a kétfrekvenciás helymeghatározásnak. 6 műholdas helymeghatározási rendszerrel (GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS) integrálva biztosítja a pontos és gyors helymeghatározást, ami rendkívül fontos a szabadtéri sportok szerelmeseinek és az utazóknak.

Személyre Szabott Edzés és Aktivitáskövetés
A Zepp Coach™ és a Peakbeats™ algoritmus révén az óra tudományos edzési tippeket kínál mesterséges intelligencia alapján. Több mint 120 sportágban követheted a fejlődésedet, 7 sportág automatikus felismerését és egy virtuális tempó-mérőt is használhatsz. Ez a tökéletes megoldás a folyamatos fejlődésre törekvő sportolók számára.

Fejlett Egészségfigyelés
Az Amazfit Active olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek követik a kulcsfontosságú egészségügyi mutatókat, mint a pulzus, a stressz szint, az alvásminőség, a HRV, a légzés és a testhőmérséklet. Ezen felül a Készültségi Pontszám funkció értékeli a fizikai és mentális készenlétedet minden nap, segítve a tevékenységeid hatékonyabb tervezésében.

Intelligens Asszisztens és Felhasználóbarát Élmény
A beépített AI intelligens asszisztensnek és az Alexa integrációnak köszönhetően kérdéseket tehetsz fel, ébresztőt állíthatsz be, ellenőrizheted az időjárást, és még sok más tevékenységet végezhetsz kéz nélkül. A zökkenőmentes interakciók és a testreszabott felhasználói felület, amelyet a Zepp OS 2.0 operációs rendszer támogat, biztosítják a kényelmet és a könnyű használatot.

Magas Minőségű Kijelző és Stílusos Dizájn
Az 1,75 hüvelykes AMOLED kijelző 390 x 460 pixeles felbontással és akár 550 nites fényerővel kristálytiszta látványt és kiváló olvashatóságot biztosít különböző fényviszonyok között. Always-On Display, edzett üveg AF bevonattal, elegáns fekete szín és 5ATM vízállósági besorolás teszik az órát praktikus és stílusos választássá.

Márka: Amazfit

Modell: Active

Szín: Fekete

Kijelző: 1,75 hüvelykes, AMOLED, 390 x 460 pixel, 341 PPI, fényerő akár 550 nit

Always-On Display: Igen

Képernyő Anyaga: Edzett üveg, AF bevonat

Méretek: 42,36 x 35,9 x 10,75 mm

Súly: Kb. 36 g

Gombok: Egy

Vízállóság: 5ATM

Csuklókörméret: 155-210mm

Szíj Szélessége: 22mm

Mikrofon: Igen

Hangszórók: Igen

Operációs Rendszer: Zepp OS 2.0

Alkalmazások: Zepp App

Töltési Idő: 2 óra

Töltési Módszer: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett