Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596107231 Márka: Amazfit

Amazfit Active Edge Okosóra (sötétkék)


Cikkszám: W2212EU2N | EAN/Vonalkód: 6972596107231 | Márka: Amazfit

Amazfit Active Edge Okosóra (sötétkék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

65100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Amazfit Active Edge (Éjféli Pulzus) okosóra ötvözi a fejlett technológiát és a sportos dizájnt, így kielégítve a legaktívabb felhasználók igényeit. Multifunkcionalitásával, katonai tesztelésű tartósságával, valamint átfogó egészség- és fitneszmonitorozásával ideális választás azok számára, akik a fitnesz és egészség prioritásai közé esnek. Az Amazfit Active Edge mind a lelkes sportolók, mind azok számára tervezett, akik jobban szeretnék megérteni és javítani napi életvitelüket, egy megbízható társ minden helyzetben.

Kétszínű dizájn

A modern és egyedi kétszínű dizájn piros és fekete árnyalatokban emeli ki az órát a versenytársak közül. Az elegáns 1.32 hüvelykes TFT kijelző tiszta és olvasható felületet biztosít, ami egyszerűvé és élvezetessé teszi az óra használatát.

Átfogó egészségügyi monitorozás

Az Amazfit Active Edge fejlett egészségügyi monitorozást kínál, beleértve a pulzusszámot, stressz szintet, véroxigén-szintet és alvásminőséget. A PAI Health Assessment és a SomnusCare™ funkciók személyre szabott útmutatást nyújtanak az egészséges életmód fenntartásához.

SomnusCare™ és intelligens egészségügyi értesítések

A SomnusCare™ funkció átfogó betekintést nyújt az alvásminőségbe, elemezve a különböző alvási fázisokat és szundikat. Az egészségügyi értesítések, mint az alacsony SpO₂ szint vagy magas pulzusszám, gyors reagálást és esetleges orvosi konzultációt tesznek lehetővé.

Tartósság és ellenállás

Az Amazfit Active Edge 7 katonai szabványnak (MIL-STD-810G) megfelelő tesztnek van alávetve, bizonyítva kivételes tartósságát. Ellenáll az ütéseknek, szélsőséges hőmérsékleteknek és nagy nyomásnak (10 ATM), így bármilyen körülmények között tökéletesen működik.

Tudományos edzési útmutatás

A Zepp Coach™ funkció személyre szabott edzés-terveket nyújt AI alapján. Több mint 130 sportmóddal és fejlett edzéselemzéssel kiváló eszközzé válik a sport rajongók számára.

Navigáció és csatlakoztathatóság

Az Amazfit Active Edge 5 műholdas helymeghatározó rendszert és útvonalkövetést kínál. A telefonhoz való csatlakozás lehetővé teszi a kameravezérlést, értesítések fogadását és egyéb hasznos funkciók elérését.

Zepp Aura - személyre szabott zene és esti mesék

A Zepp Aura egy innovatív funkció, amely személyre szabott zenéket és esti meséket hoz létre biometrikus adatok felhasználásával. Az AI-nak köszönhetően a zene és mesék valós időben igazodnak, biztosítva a pihenést és a jobb alvást.

Speciális adatok megértése a PeakBeats™ módszerrel

A PeakBeats™ algoritmus olyan speciális adatokat értékel, mint a VO2 Max, edzésterhelés és edzéshatás. Ez lehetővé teszi a fejlődés és teljesítmény nyomon követését professzionálisabb módon.

Erőteljes funkciók

Az óra további funkciókat is kínál, mint például a Bluetooth kameravezérlés, stopperóra, ébresztő, időjárás-előrejelzés és a "Találd meg a telefonom" funkció. A 370mAh akkumulátor akár 16 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel, rendkívüli hatékonyságot nyújtva.

Csomag tartalma

-Óra szíjjal

-Mágneses töltőpad

-Használati útmutató

Márka: Amazfit
Modell: Active Edge
Szín: Éjféli Pulzus
Kijelző: 1.32” TFT, 360 x 360 pixel, 2.5D üveg, AF bevonat
Akkumulátor kapacitás: 370mAh
Akkumulátor élettartam: 16 nap
Vízhatlanság: 10 ATM
Katonai szabvány: 7 U.S katonai szabvány (MIL-STD-810G)
Méretek: 46.62 x 46.62 x 12 mm
Gombok: 4
Operációs rendszer: Zepp OS
Alkalmazások: Zepp OS
Támogatott eszközök: Android 7.0 és újabb, iOS 14.0 és újabb

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett