Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596107248 Márka: Amazfit

Amazfit Active Edge Okosóra (mentazöld)


Cikkszám: W2212EU4N | EAN/Vonalkód: 6972596107248 | Márka: Amazfit

Amazfit Active Edge Okosóra (mentazöld)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

70900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Amazfit Active Edge egy multifunkcionális okosóra, amely magas tartóssággal és fejlett technológiával ötvözi a sportos, két színű dizájnt. Ideális aktív és egészségtudatos egyének számára, teljeskörű fizikai aktivitás és egészség monitorozást kínál, valamint megbízhatóságot extrém körülmények között, amit katonai tesztek is megerősítettek. Legyen szó elhivatott sportolóról, vagy csak arról, hogy szeretnéd megismerni és javítani a mindennapi életstílusodat, az Amazfit Active Edge azért készült, hogy támogassa céljaidat.

Két színű dizájn
Két színű dizájnja nem csak modern, de egyedi megjelenést is kölcsönöz az órának. Ez a stílus kiemeli a többi okosóra közül, és a mentazöld szín frissességet és eredetiséget ad. Az elegáns 1,32 hüvelykes TFT kijelző tiszta és könnyen olvasható interfészt biztosít.

Teljeskörű egészség monitorozás
Az Amazfit Active Edge segít gondoskodni az egészségedről. Szívritmus monitorozást, stresszszint figyelést, vér oxigénszint mérését, valamint alvásminőség elemzést kínál, értékes adatokat szolgáltatva az egészséges életmód fenntartásához. Olyan funkciók, mint a PAI Egészségügyi Értékelés és a SomnusCare™ személyre szabott iránymutatást és elemzést nyújtanak, hogy jobban megértsd és javítsd az egészséged.

SomnusCare™ és intelligens rendellenesség értesítések
Az Amazfit Active Edge SomnusCare™ funkciója egy alvásfigyelő eszköz, amely átfogó betekintést nyújt a pihenés minőségébe és szerkezetébe. A különböző alvási fázisok – könnyű, mély és REM – elemzésével, valamint a több mint 20 perces szundikálások követésével az eszköz részletes információkat ad az alvásminőség megértéséhez és javításához. Ez kulcsfontosságú az általános egészség szempontjából, mivel a megfelelő alvás befolyásolja a regenerációt, a hangulatot és a teljesítményt.

Tudományos edzési tippek
A Zepp Coach™ funkcióval az Amazfit Active Edge okosóra személyre szabott, mesterséges intelligencia alapú edzési terveket kínál, hogy segítsen elérni a fitnesz céljaidat. Emellett több mint 130 sportmóddal, intelligens mozgásfelismeréssel és fejlett edzésanalízissel a sportkedvelők tökéletes eszköze.

Navigáció és kapcsolódás
Az Amazfit Active Edge 5 műholdas helymeghatározó rendszert és útvonal navigációt kínál, így tökéletes társ minden kalandhoz. A telefonhoz való kapcsolódás lehetővé teszi a kamera vezérlését, értesítések fogadását és más hasznos funkciók elérését, így nem csak egy okosóra, hanem egy praktikus kiegészítő minden okostelefonhoz.

További előnyök
Az Amazfit Active Edge további funkciók széles skáláját kínálja, mint a Bluetooth kamera vezérlés, stopper, ébresztőóra, időjárás előrejelzés, sőt még a "találd meg a telefonom" funkció is. 370mAh akkumulátora egyetlen töltéssel akár 16 napos használatot is biztosít, ami rendkívül hatékonnyá teszi.

A csomag tartalma:
- Óra szíjjal
- Mágneses töltőpárna
- Használati útmutató

Márka: Amazfit
Modell: Active Edge
Szín: Mentazöld
Kijelző: 1,32” TFT, 360 x 360 pixel, 2,5D üveg és AF bevonat
Akkumulátor kapacitás: 370mAh
Akkumulátor élettartama: 16 nap
Vízállóság: 10ATM
Katonai szabvány: 7 US katonai szabvány (MIL-STD-810G)
Méretek: 46,62 x 46,62 x 12 mm
Gombok: 4
Operációs rendszer: Zepp OS
Alkalmazások: Zepp OS
Kompatibilis eszközök: Android 7.0 és újabb, iOS 14.0 és újabb

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett