Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282748 Márka: Hurtel

Állítható hám sportkamerához forgatható állvánnyal és telefontartóval


Cikkszám: Chest strap mount with 360 degree rotation selfie tripod mobile holder | EAN/Vonalkód: 9145576282748 | Márka: Hurtel

Állítható hám sportkamerához forgatható állvánnyal és telefontartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Állítható hám sportkamerához forgatható állvánnyal és telefontartóval

Bemutatjuk innovatív mellkasra szerelhető tartónkat forgatható állvánnyal és telefontartóval, amely tökéletes az aktív életmód kedvelőinek, sportolóknak és szelfi szerelmeseinek! Modern kialakítással, teljes állíthatósággal és többfunkciós használattal termékünk nem csak egy tartó, hanem egy elengedhetetlen eszköz a felejthetetlen pillanatok megörökítéséhez minden szögből. Fedezd fel, miért elengedhetetlen mindenki számára mellkasi tartónk, aki örökíteni akarja szenvedélyeit és tevékenységeit!

A mellkasi hámok legfontosabb előnyei:
- 360 fokos állvány: A forgatható állvánnyal felszerelt tartónk lehetővé teszi a kamera bármely szögből történő beállítását, így különböző perspektívákból tudsz felvételt és fényképeket készíteni.
- Telefontartó: A praktikus telefontartó lehetővé teszi sportkamera és okostelefon egyidejű használatát, növelve a tevékenységek rögzítésének kényelmét.
- Állítható fogantyú: A fogantyú állítható, így különböző testméretekhez igazítható, biztosítva a stabilitást intenzív tevékenységek közben.

360 fokos állvány – rögzítsd a pillanatot minden szögből! A forgatható állvány lehetővé teszi a kamera bármilyen szögből történő beállítását, így különböző perspektívákból készíthetsz felvételeket és fényképeket. A tartó tökéletes extrém sportokhoz, utazáshoz vagy spontán eseményekhez.

Telefontartó – kényelem és sokoldalúság! A praktikus telefontartó lehetővé teszi sportkamera és okostelefon egyidejű használatát, növelve a tartó funkcionalitását. Mostantól szabadon rögzítheted és készítheted a fotókat, mindig kéznél tartva a telefonodat.

Állítható fogantyú – stabilitás bármilyen tevékenység során! Az állítható mellkas lehetővé teszi különböző testméretekhez igazítást, biztosítva a stabilitást intenzív tevékenységek közben. Használd tartónkat magabiztosan és kényelmesen!

Kompakt kialakítás – mindig kész az akcióra! Kompakt kialakításának köszönhetően tartónk könnyen hordozható, mindig készen áll bármilyen tevékenységre, legyen az hegymászás vagy utazás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett