Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976261570054 Márka: Leacco

Air Fryer LEACCO AF016


Cikkszám: AF016 | EAN/Vonalkód: 6976261570054 | Márka: Leacco

Air Fryer LEACCO AF016


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

61900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Air Fryer LEACCO AF016
Élvezze az ízletes és egészséges ételeket a Leacco Air Fryer AF016 segítségével! Fejlett 360°-os forró levegő keringető rendszerének köszönhetően az étel mindig egyenletesen sül meg. Akár 16 főzési módot kínál, ezzel korlátlan lehetőségeket biztosítva a kulináris kísérletezéshez. A különleges kialakítás, nagy ablakkal és érintőpanellel még könnyebbé teszi a használatot. Emellett a 14 literes kapacitásával könnyedén készíthet ételt az egész család vagy meghívott vendégek számára!

Ízletes és alacsony kalóriatartalmú ételek pillanatok alatt
Az egészséges sütés soha nem volt ilyen egyszerű! Az Air Fryer fejlett 360°-os forró levegő keringető rendszert használ, amely biztosítja az étel egyenletes sütését minden oldalon. Ez segít elérni a tökéletes ropogósságot kívül, miközben belül megtartja a lédússágot és az ízt. Az eszköz lehetővé teszi a sütési idő és hőmérséklet széles skálán történő beállítását 40°C-tól 200°C-ig, teljes kontrollt adva az ételkészítési folyamat felett. A Leacco Air Fryer használatával minden étkezés igazi lakomává vált.

16 főzési mód a korlátlan kreativitásért
Szerezzen még több lehetőséget az Air Fryer segítségével! Az AF016 lehetővé teszi, hogy akár 16 főzési mód közül válasszon. Legyen szó sütésről, sütésről, grillezésről vagy akár gyümölcsök szárításáról vagy húsok kiolvasztásáról, a Leacco Air Fryer mindent tartalmaz, amire szüksége van. Így gyorsan és kényelmesen süthet tortát, szaftos csirkét, ropogós krumplit, finom pizzát vagy készíthet popcornt - mindezt egy készülékben. Emellett az eszköz melegen tartó módot is kínál, amely lehetővé teszi, hogy mindig megfelelő hőmérsékleten szolgáltathassa az ételeket.

Átgondolt design - egyszerű kezelhetőség
Az Air Fryer nemcsak funkcionalitásával, hanem gondosan átgondolt designjával is lenyűgöz. Nagy ablakkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a sütési folyamat nyomon követését anélkül, hogy fel kellene nyitnia a fedelet. Kapacitása eléri a 14 litert - így nem kell aggódnia a helyhiány miatt vagy a részenkénti sütés szükségességétől - az Air Fryer mindent elhelyez, amire szüksége van. A beépített kijelző megkönnyíti az eszköz használatát. Segítségével könnyedén beállíthatja az időt vagy a hőmérsékletet, valamint módosíthatja a főzési módot. Emellett könnyedén tisztítható.

A csomag tartalma:
- air fryer
- kosár
- csepegtetőtálca
- rács
- nyársvilla
- grillfogó

Gyártó: Leacco

Modell: AF016

Szín: Ezüst

Kapacitás: 14 l

Működési hőmérséklet: 40-200°C

Vezérlés: Érintőpanel

Méretek: 380 x 330 x 370 mm

Névleges feszültség: 110-240V / 50-60 Hz

Teljesítmény: 1700 W

Súly: 10 kg

Fűtési módszer: 360°-os fűtőcső légkeringetés

Anyag: Rozsdamentes acél

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett