Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172652647 Márka: Baseus

Adapter USB-C - DP Baseus 8K 1,5m (fekete)


Cikkszám: B0063370D111-02 | EAN/Vonalkód: 6932172652647 | Márka: Baseus

Adapter USB-C - DP Baseus 8K 1,5m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

USB-C to DP Adapter - Baseus 8K 1.5m (Fekete)
A Baseus 8K 1.5m USB-C to DP Adapter (BS-OH176 modell) nélkülözhetetlen eszköz otthoni és munkahelyi felhasználásra egyaránt. Olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint a 8K felbontás támogatása, akár 100W gyorstöltés, valamint több operációs rendszerrel való kompatibilitás, ami ideálissá teszi azok számára, akik értékelik a teljesítményt és a megbízhatóságot. Ezenkívül tartós 48-eres nejlon kábele és átmenő töltési képessége hozzájárul a hosszú élettartamhoz és sokoldalúsághoz.

Kompatibilitás különböző eszközökkel
A Baseus Adapter páratlan kompatibilitást biztosít számos eszközzel, a okostelefonoktól és laptopoktól kezdve a játékkonzolokon át. Ez a sokoldalúság ideális megoldássá teszi otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt, függetlenül a használt hardvertől.

Kivételes képminőség
Az adapter támogatja a 8K@60Hz felbontást, amely kivételes képminőséget biztosít. A felhasználók tiszta és részletes képeket élvezhetnek, ami elengedhetetlen a grafikai munkákhoz, valamint a szabadidős tevékenységekhez, mint a játék és a filmnézés. Ezenkívül a HDR támogatás fokozza a vizuális minőséget, élénkebb és valósághűbb színeket biztosítva.

Gyors és hatékony töltés
A Baseus Adapter lehetővé teszi a gyors töltést akár 100W teljesítménnyel, amely elengedhetetlen a mai gyors ütemű életmódban. Az átmenő töltési funkció lehetővé teszi az egyidejű töltést és adatátvitelt, ami nagy kényelmet és időhatékonyságot kínál.

Tartósság és ellenálló képesség
A 48-eres nejlon kábel nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz az adapternek, hanem tartósságot és ellenálló képességet is biztosít. Ellenáll a hajlításnak és a sérülésnek, így ideális választás a gyakori utazók vagy mindennapi használatra.

Könnyű használat és sokoldalúság
A bekapcsológomb segítségével a felhasználók szabályozhatják az áramellátást, ami nemcsak kényelmes, hanem fokozza az eszközök biztonságát is. Az adapter kompatibilis a Windows, Apple OS, Linux és Vista operációs rendszerekkel, ami sokoldalú megoldást jelent különböző platformokra. Ezenkívül a 240Hz-es magas frissítési arány zökkenőmentes vizuális élményt biztosít, amely különösen fontos a játékosok és a videószerkesztők számára.

Csomag tartalma
Kábel
Márka: Baseus
Modell: BS-OH176
Bemeneti port: USB-C
Kimeneti port: DP
Felbontás: 8K@60Hz, 4K@240Hz, 2K@240Hz, 1080@240Hz
PD Bemenet: 5V - 3A, 9V - 3A, 15V - 3A, 20V - 5A (max.)
Operációs rendszerek: Windows, Apple OS, Linux, Vista
Frissítési arány: 240Hz
Átmenő töltés: Igen
Gyorstöltés: Igen, 100W
Tisztaság: 8K megapixel
HDR: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett