Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974316282624 Márka: Acefast

Acefast L1 fülbe helyezhető fülhallgatók Lightning csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval 1,2 m - fekete


Cikkszám: L1 | EAN/Vonalkód: 6974316282624 | Márka: Acefast

Acefast L1 fülbe helyezhető fülhallgatók Lightning csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval 1,2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Acefast L1 fülbe helyezhető fülhallgatók Lightning csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval, 1,2 m hosszú - fekete. Az Acefast L1 fülbe helyezhető fülhallgatók egyedülálló audioélményt kínálnak, amely elrepít a zene, filmek és telefonhívások világába. Fejlett chipjének köszönhetően tökéletesen kompatibilis különféle eszközökkel, és a zavaró felugró ablakok hiánya növeli a használati kényelmet. Az HD mikrofon kristálytiszta hívásokat biztosít, és az intuitív váltás a zene és a hívások között a mindennapi használathoz ideális választássá teszi őket. Az könnyű és ergonomikus kialakítás miatt a fülhallgatók rendkívül kényelmesek, még hosszú távú használat során is.

Az Acefast L1 fülbe helyezhető fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangzás. A fülhallgatók fejlett chippel vannak felszerelve, amely garantálja a tökéletes hangzást.
- Kiváló kompatibilitás különféle eszközökkel. Az eredeti chipnek köszönhetően a fülhallgatók zökkenőmentesen működnek Lightning porttal rendelkező telefonokkal és táblagépekkel.
- Kristálytiszta beszélgetések. A beépített HD mikrofon és könnyen kezelhető távirányító lehetővé teszi a hívások és a zene egyszerű kezelését.
- Kényelmes, még hosszú viselés során is. Ergonomikus és könnyű kialakítása miatt a fülhallgatók kényelmesek maradnak.
- Kényelmes kábelhossz, amely mozgásszabadságot biztosít. Az 1,2 m-es kábel ideális mind otthoni, mind utazó használathoz.

Specifikáció:
- Márka: Acefast
- Modell: Acefast L1
- Kábel hossza: 1,2 m
- Csatlakozó típusa: Lightning
- További jellemzők: mikrofon, kábeltávirányító
- Anyag: TPE, PC
- Szín: fekete

Kristálytiszta hangzás Az Acefast L1 fülhallgatók meglepnek a hangminőségükkel. Fejlett chippel rendelkeznek, amely minden hangot tisztán és teljes mélységgel ad vissza. Legyen szó kedvenc zenédről, filmnézésről vagy telefonbeszélgetésről, mindig számíthatsz a hang tisztaságára. Ez a chip nemcsak a hangminőséget javítja, hanem a stabil kapcsolatot is biztosít az eszközökkel. Zökkenőmentes kompatibilitás Az Acefast L1 fülhallgatók egyik legnagyobb előnye az univerzális kompatibilitás. Tökéletesen működnek Lightning porttal rendelkező telefonokkal és táblagépekkel. A felugró ablakok hiánya jelentős előny, amely növeli a felhasználói élményt. Megszakítás nélküli beszélgetések Az Acefast L1 fülhallgatók beépített HD mikrofonja kiváló minőségű telefonhívásokat biztosít. Ennek köszönhetően minden beszélgető partnered tisztán hall majd, zavaró interferenciák nélkül. Az intuitív távirányítóval pedig könnyedén válthatsz a zene és a hívások között, ami rendkívül kényelmes. Kényelem a legmagasabb szinten Az Acefast L1 fülhallgatók ergonomikus és könnyű kialakítása miatt még hosszú távú használat során is rendkívül kényelmesek. A félfülrész kialakítás biztosítja a tökéletes illeszkedést a fül formájához, ami növeli a viselés kényelmét. Tökéletes kábelhossz Az Acefast L1 fülhallgatók 1,2 m-es kábele tökéletes megoldás, amely teljes mozgásszabadságot biztosít. Legyen szó otthoni vagy utazás közbeni használatról, mindig biztos lehetsz benne, hogy a kábel hossza nem fog korlátozni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett