Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974316282693 Márka: Acefast

Acefast C8-04 USB-A / USB-C 3A kábel - fekete


Cikkszám: C8-04 | EAN/Vonalkód: 6974316282693 | Márka: Acefast

Acefast C8-04 USB-A / USB-C 3A kábel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Acefast C8-04 kábel USB-A / USB-C csatlakozókkal 3A - Fekete Az Acefast C8-04 kábel kifogástalan tartósságával és megbízhatóságával fog meglepni, amely a mindennapi elektronikai eszközök használatát még könnyebbé teszi. Az erős nejlonfonatnak és alumínium csatlakozóinak köszönhetően készen áll minden kihívásra. A legfeljebb 3A gyors töltést támogató és gyors adatátvitelt biztosító Acefast C8-04 számos eszközhöz tökéletes. 25 000 hajlítási teszten esett át, ami kivételes tartósságát igazolja. Ideális választás otthoni, irodai és utazási használatra.

Műszaki adatok:
- Márka: Acefast
- Modell: Acefast C8-04
- Csatlakozók:
- USB-A (férfi)
- USB-C (férfi)
- Alkalmazás: töltés, adatátvitel
- Áram: 3 A
- Anyag: alumínium ötvözet, nejlon
- Kábel hossza: 1,2 m
- Súly: 37 g
- Fekete szín

Az Acefast C8-04 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít az eszközök számára. 3A töltéstámogatásának köszönhetően az eszközei mindig készen állnak a használatra.
- Gyors adatátvitelt garantál. Villámgyors sebességgel továbbítja a fájlokat, és biztos lehet benne, hogy az adatokat pillanatok alatt célba juttatja.
- Kivételesen tartós. A nejlonfonatnak és az alumínium csatlakozóknak köszönhetően a kábel a legintenzívebb használatnak is ellenáll.
- Széles körű kompatibilitás. Akár okostelefont, tabletet vagy laptopot használ, az Acefast C8-04 kábel könnyedén megfelel az igényeinek.
- Nem fél a nyújtástól és nehezen törhető. 25 000 hajlítási teszten esett át.

Mindig kész akcióra Ne pazarolja idejét arra, hogy hosszú ideig várjon eszközei töltésére. Az Acefast C8-04 kábel 3A-es gyors töltést biztosít. A töltés hatékonysága lehetővé teszi, hogy gyorsan töltődjön fel az energiával, ami rendkívül hasznos a mindennapi rohanásban.

Számítható sebesség Unja már, hogy örökké várnia kell a nagy fájlok átvitelére? Az Acefast C8-04 kábellel ez a múlté. Mostantól a gyors adatátviteli sebességek könnyed és villámgyors fájlátvitelt biztosítanak.

Megbízhatóság és tartósság A mindennapi elektronika használata olyan kiegészítőket igényel, amelyek bármilyen kihívásra készen állnak. Az Acefast C8-04 kábel a tartósságra épült - nejlonfonata és alumínium csatlakozói kivételes kopásállóságot biztosítanak.

Sokoldalú kompatibilitás Ha sok különböző eszköze van, a kompatibilitás kulcsfontosságú tényezővé válik. Az Acefast C8-04 kábel kompatibilis számos USB-C és USB-A támogatott eszközzel. Ideális megoldás otthoni, irodai és utazási használatra.

Tesztelt tartósság Nem kell aggódnia a kábel tartóssága miatt - az Acefast C8-04 25 000 hajlítást tesztelt, ami kivételes tartósságát igazolja. A kábel nyúlásálló és nehezen törhető, megbízható társ a mindennapokban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett