Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108515146 Márka: 3mk Protection

Accessories - 3mk Hyper Charging Station 240W


Cikkszám: 3mk Hyper Charging Station 240W(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108515146 | Márka: 3mk Protection

Accessories - 3mk Hyper Charging Station 240W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

51100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hyper Charging Station 240W

A Hyper Charging Station 240W egy innovatív töltőállomás, amely 240 W teljesítménnyel akár 4 különböző eszközt is képes egyszerre tölteni. Három USB-C és egy USB-A porttal van felszerelve. A benne alkalmazott félvezető, a GaN tranzisztor, minimalizálja az energia veszteségét hő formájában. A Hyper Charging Station 240W több szinten is védi a csatlakoztatott eszközöket, többek között túlfeszültség, rövidzárlat, túltöltés, túlzott lemerülés, valamint magas és fordított feszültség ellen. Minden körülmények között garantálja a felhasználó kényelmét: praktikus állvány, szilikon párnák és 2 méter hosszú, puha fonott kábel.

Teljes erővel tölt és energiát takarít meg

A Hyper Charging Station 240W egy ultramodern töltőállomás, amely 240 W teljesítménnyel rendelkezik, és három USB-C valamint egy USB-A porttal van felszerelve. Az egyik USB-C porton akár 140W töltési teljesítményt is elérhetünk, így biztosítva, hogy a csatlakoztatott eszközök akkumulátora gyorsan feltölthető legyen. Az innovatív GaN félvezető tranzisztor alkalmazásával minimálisra csökkenti az energia hő formájában történő elvesztését, garantálva ezzel a magas hatékonyságot és energiahatékonyságot a teljes töltési folyamat során.

Egyszerre akár 4 eszközt is tölthet

A Hyper Charging Station 240W egyszerre akár 4 különböző eszközt is tölt teljes erővel. Ideális választás utazáshoz, irodai használatra vagy otthonra – több töltő helyett egy univerzális állomás, amely minden eszközöd feltöltését biztosítja. Rövid idő alatt az okostelefonok, laptopok vagy tabletek akkumulátorai újra teljesen feltöltődnek, így az eszközök készen állnak a munkára.

Maximalizálja a felhasználói kényelmet

A Hyper Charging Station 240W, kisméretének és három USB portjának köszönhetően mindig remek megoldást nyújt, amikor eszközeid akkumulátorának gyors feltöltésére van szükséged. Nem egy egyszerű hordozható powerbank, hanem egy professzionális töltőállomás hatalmas teljesítménnyel! A gyártó szilikon párnákkal, praktikus állvánnyal és 2 méter hosszú, puha fonott kábellel szerelte fel, amelyek döntően növelik a felhasználói kényelmet.

Teljes védelem a csatlakoztatott eszközök számára

A Hyper Charging Station 240W használatával nem kell aggódnod a töltött eszközök biztonsága miatt, függetlenül attól, hány eszközt töltesz egyszerre. Az állomás intelligens áramellátás-vezérléssel és teljes túlfeszültség-védelemmel van felszerelve, amelyek garantálják, hogy a több eszköz egyidejű töltése mindig biztonságos és problémamentes legyen. A töltés során felmerülő rövidzárlat kockázata nullára csökkent. Fontos, hogy a Hyper Charging Station 240W nemcsak túlfeszültség és rövidzárlat ellen védi az eszközöket, hanem túltöltés, túlzott lemerülés, valamint magas és fordított feszültség ellen is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett