Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108444422 Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia iPhone 13 Pro Max-hoz


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Privacy Black(38)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108444422 | Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Privacy™ üvegfólia iPhone 13 Pro Max-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Privacy - Teljes képernyős privacy edzett üveg
Privát: 30 fokos szögből homályosítja és sötétíti a képet
Könnyű összeszerelés: a készlet tartozékainak és az utasításoknak köszönhetően
Tartsa meg a tartalmat magának

A HardGlass Max Privacy egy új generációs, edge-to-edge privacy edzett üveg. Pontosan lefedi az egész lekerekített képernyőt, védve a rajta megjelenő tartalmat a harmadik felek betekintésétől. Az üveg 30 fokos szögből homályosítja és sötétíti a nézetet. Ezzel biztonságosan küldhet üzeneteket, böngészhet e-maileket és végezhet egyéb tevékenységeket nyilvános helyeken, például étteremben ülve vagy vonaton utazva. Az innovatív Privacy-Blur technológia felelős a HardGlass Max Privacy edzett üveg kompromisszum nélküli privát tulajdonságaiért.

Kapjon páncélozott kijelző védelmet
Nyugodjon meg okostelefonja kijelzője miatt. A 3mk HardGlass Max Privacy edzett üveg maximális védelmet nyújt a felületnek az éles tárgyak, például kulcsok által okozott karcolások ellen. Az üveg keménysége a Wolf-Wilburn skála szerint 9H, vastagsága pedig 0.3 mm. A szerkezet Anti-Crash fóliával van megerősítve. A HardGlass Max Privacy simított és ívelt élekkel rendelkezik a 3D Edge technológiának köszönhetően. Ezáltal pontosan lefedi a képernyők lekerekített széleit.

Rakja fel és felejtse el, hogy rajta van az üveg
A HardGlass Max Privacy üvegfólia egyszerű és precíz telepítését az Inviscid-Sil ragasztó biztosítja. Ez megakadályozza a légbuborékok kialakulását, és ha mégis megjelennek, megkönnyíti azok kinyomását. Az edzett üveg telepítését megkönnyíti a szélekig terjedő felület. Az oleofób bevonat tökéletes ujjcsúszást, a képernyő érintésére azonnali reakciót és a könnyű tisztántartást garantálja. Nem kell aggódnia a szín torzulás miatt. A HardGlass Max Privacy edzett üveg hűen visszaadja a megjelenített képet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett