Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794745643 Márka: Vention

5 az 1-ben adapter HUB Vention TFBHB USB-C to HDMI 4K@60Hz, 3x USB 3.0, PD (Szürke)


Cikkszám: TFBHB | EAN/Vonalkód: 6922794745643 | Márka: Vention

5 az 1-ben adapter HUB Vention TFBHB USB-C to HDMI 4K@60Hz, 3x USB 3.0, PD (Szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretnéd növelni a laptopod képességeit? Az 5 az 1-ben adapter a Vention-től segít ebben! Egy HDMI portot kínál, amely támogatja a 4K felbontást, egy USB-C portot, amely támogatja a PD 87 W gyors töltést, és 3 USB-A portot, amelyek lehetővé teszik a fájlok akár 5 Gbps sebességű átvitelét. A termék kompatibilis a legtöbb eszközzel, mint például laptopok, tabletek és okostelefonok (a telefonnak támogatnia kell az OTG-t). Tökéletesen működik a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Linux, Android és Mac OS rendszerekkel is.

3 elérhető USB-A port
Használj akár 3 további USB-A portot és élvezd a kényelmesebb számítógépes munkát. Az adapter például lehetővé teszi egy egér, billentyűzet, asztali ventilátor, lámpa, grafikus tablet, nyomtató vagy hordozható meghajtó csatlakoztatását. Ezenkívül 5 Gbps sebességű adatátvitelt is lehetővé tesz. Ideális azok számára, akik gyakran másolják fotóikat vagy videóikat eszközeik között - időt takarít meg!

Nagy képminőség
Mutasd meg szeretteidnek a nyaralási fotóidat vagy nézd kedvenc filmedet nagyobb képernyőn. Az adapter egy HDMI porttal van felszerelve, amely például lehetővé teszi képek megjelenítését a laptopodról a TV-re, és támogatja a 4K / 60 Hz felbontást. A termék kompatibilis a Nintendo Switch konzollal is. Most még nagyobb kényelmet élvezhetsz kedvenc játékaid során!

Még nagyobb kényelem
Ne aggódj, hogy a laptopod hirtelen lemerül és zavarja a munkádat. Az adapter USB-C portja támogatja a PD 87W gyors töltést - így pillanatok alatt feltöltheted a választott eszközödet. A termék megbízható, stabil működése érdekében 3 független chip felelős, és egy beépített LED indikátor jelzi az állapotát. A hub is nagyon könnyű és kompakt, mégis tartós. Így mindig kéznél tarthatod!

Márka
Vention

Név
Multi-function 5-in-1 USB-C Docking Station Mirrored Surface Type

Modell
TFBHB

Szín
Szürke

Elérhető portok
USB-C, HDMI, 3x USB-A

Interfész
USB-C

Felbontás (HDMI)
4K / 60 Hz

Adatátviteli sebesség (USB-A)
Akár 5 Gbps

Töltési teljesítmény (USB-C)
PD 87 W

Chip
RTD217L (HDMI) / GL3510 (Hub) / FL7102 (PD)

Kábel hossza
15 cm

Méret
43,7 x 99 x 14,2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett