Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108547932 Márka: 3mk Protection

3mk Szilikon tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: 3mk Silicone Case(48)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108547932 | Márka: 3mk Protection

3mk Szilikon tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok
Biztonságos védelem.
Valódi védelem
A védelmi paramétereket és a tartósságot az Absorber200™ tesztekkel igazolták.
Legmagasabb minőségű szilikon
Hidrofób és hipoallergén, sima és könnyen tisztítható.
Biztos fogás
Prémium biztos fogás és magas súrlódási együttható.
Teljes tartósság és védelem
A Szilikon tok, amely valóban védi az okostelefont az esésektől és a károsodásoktól. A szilikon anyagnak és a professzionális Absorber200™ teszteknek (26 esés 200 cm magasságból betonfelületre – a telefon kárt nem szenvedett) köszönhetően a Szilikon tok a legjobb választás, ha optimálisan szeretnéd megvédeni okostelefonodat. A szilikon egyik fő jellemzője, amelyből a Szilikon tok készült, hogy biztos fogást biztosít a kézben, köszönhetően a magas súrlódási együtthatónak. Légy magabiztos, hogy a telefonod nem csúszik ki a kezedből!

Legmagasabb esztétikai értékek
Biztonságos, tartós és gyönyörű! Ilyen a Szilikon tok. A szilikon, amelyből a tok készült, finom és sima, belső felületét mikroszál borítja. A precíz kivitelezés és minden részlet gondossága miatt, amint megérinted a Szilikon tokot, többé nem cserélnéd más tokra. Érezd, hogy ez a tok igazán a tiéd – a szükségleteid alapján tervezve és csak számodra készült! A legmagasabb minőségű szilikon bőrsemleges jellegű, ami garantálja teljes hipoallergén tulajdonságát. A Szilikon tokban nem csak különleges, hanem biztonságos és magabiztos is lehetsz!

Mindig tiszta
A legtöbb tok nem sok használat után deformálódik, elszíneződik és karcolódik. A Szilikon tok más, köszönhetően a bizonyított antiadhéziós tulajdonságoknak, amelyek megakadályozzák a por és szennyeződések tapadását, így minden foltot egy mozdulattal eltávolíthatsz. A szilikon anyag, amelyből a Szilikon tok készült, hidrofób is – az innovatív gyártási technológiának köszönhetően taszítja a vízrészecskéket, lehetővé téve a tiszta felület fenntartását és megakadályozva annak károsodását. A Szilikon tok prémium kategóriás, és a legjobb választás azok számára, akik a legmagasabb minőségű terméket értékelik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett