Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108303460 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Xiaomi Redmi Note 9S üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(258)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108303460 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Xiaomi Redmi Note 9S üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A biztonság érdekében neked és a telefonodnak. A védőfólia akár 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, antimikrobiális bevonata pedig a baktériumok, vírusok, gombák és penész 99%-át elpusztítja. A SilverProtection+ megőrzi a telefonod tisztaságát.

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt éjjel-nappal.

A telefonok bacilusokat gyűjtenek:
A smartphone-od folyamatosan gyűjti a bacilusokat. Minden alkalommal, amikor ellenőrzöd a telefonodat, átviszed rá a korábban megérintett helyekről: ajtókilincsek, kapaszkodók, kormánykerék. Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyőjén akár 300-szor több baktérium halmozódik fel, mint egy nyilvános WC-ben? Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg a telefonod képernyőjét, és ezzel potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat viszel rá? Az epidermisz, az izzadtság, a faggyú és a sminkmaradványok is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudtad, hogy tudományos kutatások megerősítik a kórokozó baktériumok cseréjének lehetőségét az emberek között azonos telefon használatával?

Antimikrobiális:
A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata a ismert vírusok, baktériumok, gombák és penész 99%-át elpusztítja. Non-stop működik, hét minden napján, 24 órában. Teljes biztonságot nyújt akkor is, ha nem tudod biztosítani a megfelelő fertőtlenítést. Ez a tökéletes kiegészítője a smartphone higiénájának.

Elnyeli az ütéseket:
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti a smartphone kijelzőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete többek között egy ütésálló hátlapot is tartalmaz, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Kíméld meg magad ettől.

Kényelmes:
Felesleges bevezető nélkül - a SilverProtection+ esetében ötvöztük az összes fontos szempontot. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a legívesebb kijelzőkhöz is. Az ujjad úgy siklik rajta, mintha edzett üvegen lenne! És a hab a tortán: a magas minőségű oleofób réteg, ami megkönnyíti az ápolást.

Nedves felhelyezés:
A SilverProtection+ áttörés az összeállításban. Még sosem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális géllel viheted fel, amely 100%-ban biztonságos a kijelzőre és a csomag tartalmazza. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtsd el! A nedves telepítés garantálja a tökéletes eredményt és nem igényel semmilyen tapasztalatot.

Önregeneráló:
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében egy önregeneráló bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia működik és javítja a telefon használata által okozott apró sérüléseket vagy karcolásokat. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezd a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - gyakran ismételt kérdések
Védelmet nyújt a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia az ismert vírusok 99%-át elpusztítja. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és még nem rendelkezünk egyértelmű válasszal erre a kérdésre. A kutatások még folyamatban vannak, és hamarosan segítenek megoldani ezt a kérdést.

Működik az antimikrobiális technológia egész idő alatt?
Igen, a technológia mindig működik és védi a telefonod. Ne felejtsd el azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem helyettesíti a telefon higiéniájának gondozását.

Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos a nedves összeszerelés a telefon számára?
Igen, a zselével történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint minden termék esetében, javasoljuk, hogy alaposan olvasd el az utasításokat a telepítés megkezdése előtt. Az összeállítás közben használt gél mennyisége nem nagy és ne aggódj: nem öntöd el a készüléket. A telepítés után könnyedén letörölheted a felesleges gélt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett