Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108374989 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Realme GT 5G üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(385)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108374989 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Realme GT 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ön és telefonja biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, az antimikrobiális bevonat pedig elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák és penészgombák 99%-át. A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonját, és 24/7 elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészgombákat.

Telefonok gyűjtik a kórokozókat: Okostelefonja folyamatosan gyűjti a kórokozókat. Minden alkalommal, amikor ellenőrzi a telefonját, továbbítja a kórokozókat a korábban érintett helyekről: kilincsek, korlátok, kormánykerék. Tudta, hogy egy mobiltelefon képernyőjén akár 300-szor több baktérium halmozódik fel, mint egy nyilvános WC-ben? Tudta, hogy naponta több mint 2000 alkalommal érinti meg az okostelefon képernyőjét, és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat továbbít rá? Az epidermisze, izzadsága, faggyúja és sminkmaradványai is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudta, hogy tudományos kutatások igazolják a patogén baktériumok cseréjének lehetőségét emberek között ugyanazon telefon használatával?

Antimikrobiális: A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata elpusztítja az ismert vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák 99%-át. Ez 24 órán át, heti 7 napban működik. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tudja biztosítani a megfelelő fertőtlenítést. Tökéletes kiegészítője az okostelefon higiéniájának.

Ütések elnyelése: A SilverProtection+ akár 400%-kal is megerősíti az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, ugye? A fólia többrétegű szerkezete többek között egy ütésálló hátlapot hoz létre, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kímélje meg magát ettől.

Kényelmes: Felesleges bevezető nélkül - a SilverProtection+-ban egyesítettük, ami fontos. A fólia olyan rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a legiveltebb kijelzőkhöz is. Az ujja úgy csúszik rajta, mintha edzett üveg lenne! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a tisztítást.

Nedves rögzítéssel: A SilverProtection+ áttörést jelent az összeszerelésben. Ilyen egyszerű még sosem volt! A fóliát egy speciális gél segítségével használhatja, amely 100%-ban biztonságos a kijelző számára, és a készlet tartalmazza. Légbuborékok és porrészecskék? Felejtse el! A nedves telepítés garantálja a tökéletes eredményt és nem igényel semmilyen tapasztalatot.

Önregeneráló: A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia működik és javítja az apró sérüléseket vagy karcolásokat, amelyeket a telefon használata okoz. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezze a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - gyakran ismételt kérdések:
- A SilverProtection+ fólia véd a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen, és csökkenti a COVID-19 kockázatát? A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus új mikroorganizmus, és még nem tudunk egyértelmű választ adni erre a kérdésre. A kutatás még folyamatban van, és a közeljövőben segít megválaszolni ezt a kérdést.
- Az antimikrobiális technológia folyamatosan működik? Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonját. Ne feledje azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem helyettesíti az okostelefon higiéniájának gondozását.
- Biztonságos-e az antimikrobiális technológia? Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.
- Biztonságos-e a nedves összeszerelés a telefonhoz? Igen, a gél használatával történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefonhoz. Mint minden terméknél, javasoljuk, hogy alaposan olvassa el az utasításokat a telepítés előtt. Az összeszerelés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódjon: nem önti el az eszközt. Az összeszerelés után könnyen letörölheti a felesleges gélt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett