Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108324427 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia OnePlus 8T 5G-hez üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(116)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108324427 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia OnePlus 8T 5G-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt. A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonodat. Folyamatosan pusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt, éjjel-nappal. Telefonjaid baktériumokat gyűjtenek. Az okostelefonod folyamatosan baktériumokat gyűjt. Minden alkalommal, amikor ellenőrzöd, baktériumokat viszel át az előzőleg érintett helyekről: kilincsekről, korlátokról, kormánykereketekről. Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot tartalmazhat, mint egy nyilvános WC? Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg a telefon képernyőjét, és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat viszel át rá? A bőröd, verejtéked, faggyúd és sminkmaradványaid is felhalmozódnak a képernyőn. A készülék által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák növekedéséhez. Tudtad, hogy tudományos kutatások megerősítik a patogén baktériumok cseréjének lehetőségét emberek között ugyanannak a telefonnak a használatával? Antimikrobiális A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata a vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák 99%-át elpusztítja. 24 órán át, a hét minden napján működik. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tudsz gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője az okostelefon higiéniájának. Elnyeli az ütéseket A SilverProtection+ akár 400%-kal is megerősíti az okostelefonod képernyőjét. Hihetetlen, nem igaz? A fólia többrétegű szerkezetét többek között egy ütésgátló hátlap alkotja, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kíméld meg magad ettől. Kényelmes Felesleges bevezetők nélkül - a SilverProtection+-ban ötvöztük a fontos dolgokat. A fólia olyan rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a leggörbültebb kijelzőkhöz is. Az ujj úgy csúszik rajta, mint az edzett üvegen! Ráadásul a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a karbantartást. Nedves felhelyezés A SilverProtection+ áttörés az összeszerelésben. Még soha nem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, 100%-ban kijelzőbarát gél segítségével helyezed fel, amely a készletben található. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtsd el! A nedves összeszerelés tökéletes eredményt garantál, és nem igényel semmilyen különös képességet. Öngyógyító A fólia élettartamának meghosszabbításához öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia működik és kijavítja a telefonhasználat során keletkező kisebb sérüléseket vagy karcolásokat. Az Öngyógyító technológia révén hosszabb ideig élvezheted a tökéletesen sima felületet! GYIK - Gyakori Kérdések

Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírussal (SARS-CoV-2) szemben és csökkenti a COVID-19 kockázatát? A fólia az ismert vírusok 99%-át megöli. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és nincs egyértelmű válaszunk erre a kérdésre. A kutatások még folyamatban vannak, ami lehetővé teszi, hogy hamarosan megoldjuk ezt a kételyt.

Működik az antimikrobiális technológia folyamatosan? Igen, a technológia állandóan működik és védi a telefonodat. Azonban emlékezz arra, hogy az antimikrobiális fólia használata nem helyettesíti az okostelefon higiéniájának ápolását.

Biztonságos az antimikrobiális technológia? Igen, a védőfóliákat tesztelték, és teljesen biztonságosak a felhasználók számára.

Biztonságos a nedves összeszerelés a telefon számára? Igen, a géllel történő felhelyezés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint minden termék esetében, javasoljuk, hogy az alkalmazás előtt olvasd el figyelmesen az utasításokat. Az összeszerelés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem fogod elárasztani az eszközt. Könnyedén letörölheted a felesleges gélt az összeszerelés befejezése után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett