Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108302708 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Huawei P30 üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(56)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108302708 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia Huawei P30 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt. A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonod, 24/7 elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt.

Telefonok gyűjtik a kórokozókat. Az okostelefonod folyamatosan gyűjti a kórokozókat. Minden alkalommal, amikor ellenőrzöd a telefonodat, átviszed a kórokozókat a korábban érintett helyekről: ajtókilincsek, korlátok, kormánykerék. Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyőjén akár 300-szor több baktérium halmozódik fel, mint egy nyilvános WC-ben? Tudtad, hogy naponta több mint 2000 alkalommal érinted meg az okostelefonod képernyőjét és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat viszel át rá? Az epidermisz, izzadság, faggyú és sminkmaradványok szintén felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által keltett hő ideális feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudtad, hogy tudományos kutatások igazolják a patogén baktériumok cseréjének lehetőségét az emberek között ugyanazon telefon használatával?

Antimikrobiális. A SilverProtection+ által használt antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja az ismert vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt. 24 órán át, a hét minden napján működik. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tudsz gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Ez a tökéletes kiegészítő az okostelefon higiéniájához.

Elnyeli az ütéseket. A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete többek között egy ütéscsillapító hátlapot hoz létre, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Kíméld meg magad ettől a nehézségtől.

Kényelmes. Fölösleges bevezetők nélkül - a SilverProtection+ egyesíti az összes fontos tulajdonságot. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a legíveltebb kijelzőkhöz is. Az ujjad úgy csúszik rajta, mintha edzett üvegen lenne! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a gondozást.

Vizes felszerelés. A SilverProtection+ áttörést jelent a felszerelésben. Soha nem volt ilyen könnyű! A fóliát egy speciális zselé segítségével lehet felvinni, amely 100%-ban biztonságos a kijelző számára, és a készlet tartalmazza. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtsd el! A nedves felszerelés garantálja a tökéletes eredményt és nem igényel semmilyen tapasztalatot.

Önregeneráló. A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia dolgozik és javítja a telefon használata során keletkező kisebb sérüléseket vagy karcolásokat. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezhesd a tökéletesen sima felületet!

GYIK - gyakran ismételt kérdések
Megvédi-e a SilverProtection+ fólia a koronavírustól (SARS-CoV-2) és csökkenti-e a COVID-19 kockázatát? A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, így még nem tudunk egyértelmű választ adni erre a kérdésre. A kutatások még folynak, és a közeljövőben segítenek tisztázni ezt a kérdést.

Működik-e folyamatosan az antimikrobiális technológia? Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonodat. Azonban ne feledd, hogy az antimikrobiális fólia használata nem helyettesíti a megfelelő higiénia fenntartását.

Biztonságos-e az antimikrobiális technológia? Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos-e a nedves felszerelés a telefon számára? Igen, a zselé használatával történő felszerelés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint minden terméknél, ajánlott figyelmesen elolvasni az utasításokat a felvitel megkezdése előtt. A felszerelés során használt zselé mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem fogsz túlönteni a készüléken. A felesleges zselét könnyen letörölheted a felszerelés után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett