Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108551762 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia a Redmi Note 13 Pro 4G készülékhez üvegfólia


Cikkszám: 154369-0 | EAN/Vonalkód: 5903108551762 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ védőfólia a Redmi Note 13 Pro 4G készülékhez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonsága érdekében. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, míg az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt.

SilverProtection+ gondoskodik telefonod tisztaságáról
Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt 24/7

Telefonok baktériumokat gyűjtenek
Az okostelefon folyamatosan baktériumokat gyűjt. Amikor a telefont használod, baktériumokat viszel át azokról a helyekről, amelyeket korábban megérintettél: kilincsek, korlátok, kormánykerék.

Tudtad, hogy a mobiltelefon képernyőjén akár 300-szor több baktérium gyűlik össze, mint egy nyilvános vécében?
Tudtad, hogy az okostelefon képernyőjét naponta több mint 2000-szer érinted meg, és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat viszel át rá?
A képernyőn ugyanakkor a hámsejteid, izzadságod, faggyúd és sminkmaradványaid is összegyűlnek. Az eszköz által termelt hő ideális körülményeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák szaporodásához.
Tudtad, hogy tudományos kutatások igazolják a kórokozó baktériumok átterjedésének lehetőségét személyek között ugyanazon telefon használata révén?

Antimikrobiális
A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata 99%-ban elpusztítja a legismert vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt. 24 órán keresztül, heti 7 napban működik. Teljes biztonságot nyújt, még akkor is, ha nem tudsz gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője a telefon higiéniájának.

Ütéselnyelő
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon kijelzőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete többek között ütéscsillapító alappal rendelkezik, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Kerüld el ezt a problémát.

Kényelmes
Felesleges szószaporítás nélkül – a SilverProtection+ egyesíti mindazt, ami fontos. A fólia annyira rugalmas, hogy még a leginkább ívelt kijelzőkhöz is szorosan és tartósan tapad. Az ujjad olyan simán csúszik rajta, mint az edzett üvegen! És egy hab a tortán: kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a karbantartást.

Vízzel való felhelyezés
A SilverProtection+ a felhelyezésben is áttörést jelent. Még sosem volt ilyen egyszerű! A fóliát speciális, 100%-ban biztonságos géllel helyezheted fel a kijelzőre, amelyet a csomaghoz mellékelünk. A levegőbuborékok és porszemek? Felejtsd el! A vizes telepítés garantálja a tökéletes eredményt, és nem igényel tapasztalatot.

Önregeneráló
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonatot alkalmaztunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia dolgozik és magától helyreállítja a használat közben keletkezett apró sérüléseket vagy karcolásokat. A Self-Heal technológia révén hosszabb ideig élvezheted a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések
Védi-e a SilverProtection+ fólia a koronavírustól (SARS-CoV-2) és csökkenti-e a COVID-19 megbetegedés kockázatát?
A fólia a reánk ismert vírusok 99%-át elpusztítja. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus új mikroorganizmus, és egyelőre nincs végleges válasz erre a kérdésre. A kutatások még folyamatban vannak, amelyek hamarosan megoldhatják ezt a bizonytalanságot.

Működik-e az antimikrobiális technológia folyamatosan?
Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonodat. Ne feledd azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesít a telefon higiéniájának fenntartására vonatkozó kötelezettségtől.

Biztonságos-e az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliákat tesztelték, és teljesen biztonságosak a felhasználók számára.

Biztonságos-e a vizes telepítés a telefon számára?
Igen, a zselés telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely termék esetében, javasoljuk, hogy alaposan olvasd el az útmutatót a telepítés megkezdése előtt. A felhasznált gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem öntöd el vele a készüléket. A felesleges gélt könnyedén letörölheted a telepítés befejezése után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett