Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108560931 Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt üvegfólia Xiaomi 14-hez


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(420) | EAN/Vonalkód: 5903108560931 | Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt üvegfólia Xiaomi 14-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely ütésálló hátlappal rendelkezik, melynek hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, védve azt a leggyakoribb veszélyekkel szemben. Amikor a telefon kulcsokkal, homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a képernyőn. Használd mobiltelefonodat bármilyen környezetben és hordozd kedved szerint!

Éld át ezt a gyengédséget: Milyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a fenyegetésekkel és a szennyeződésekkel szemben? Vagy inkább diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a gyengédség között. A fólia teljesen egyedi, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujjak simán és pontosan csúsznak rajta, mint egy üvegképernyőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nem látszanak rajta az ujjlenyomatok. Be kell vallanod, hogy ilyen védelem... tiszta élvezet.

Felejtsd el a porszemcséket: A SilkyMatt Pro választásával egy úttörő nedves felhelyezési mód előnyeit élvezheted - nincs légbuborék, nincs porszemcse, nincs sikertelen próbálkozás és elpazarolt anyag. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel rögzítheted, amely a termék csomagolásában található. Látni fogod, hogy az eredmény első próbálkozásra tökéletes lesz. Nincs szükséged tapasztalatra vagy párás szobára. Csak bontsd ki és ragaszd fel. Egyszerűen.

Nézd, ahogy a sérülések eltűnnek: Szeretnél hosszú ideig egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédelmet? Válaszd a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia képes önregenerálódni. A kisebb sérülések és apró karcolások önmaguktól eltűnnek 1 napon belül. Okos, igaz? De gazdaságos, kényelmes és egyértelműen környezetbarát is.

Élvezd a tiszta és sima képernyőt: Olyan képernyővédelmet szeretnél, amely nem akadályozza a simaságot vagy a működés pontosságát? Védd meg kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel és prémium oleofób réteggel. A kijelző teljesen érzékeny marad és tökéletesen védett. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztítható. Elfelejtheted a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek tönkreteszik a kommunikáció örömét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett