Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108487832 Márka: 3mk Protection

3mk MovePods fülbe helyezhető vezeték nélküli Bluetooth 5.3 fejhallgató - fehér fülhallgató


Cikkszám: 3mk MovePods White(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108487832 | Márka: 3mk Protection

3mk MovePods fülbe helyezhető vezeték nélküli Bluetooth 5.3 fejhallgató - fehér fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk MovePods Kényelmes és Megbízható Tágas akkumulátor – 6,5 órás megszakítás nélküli zenehallgatás Okos Kapcsolódás – gyors párosítás Bluetooth 5.3-on keresztül Modern vezérlés – érintőpanel minden fülhallgatóban

Hallgass tovább Tedd fel a MovePods-ot és töltsd meg a napodat zenével! A nagyon tágas akkumulátornak köszönhetően több mint 6 órán keresztül hallgathatsz zenét, podcastot vagy intézheted a telefonhívásaidat megszakítás nélkül. Fejhallgatóink tökéletesek hosszú utazásokhoz, mert a zene ritmusára az idő gyorsabban és kellemesebben telik. A MovePods segítségével szinte el is felejted a zsákmányolást.

Hallgass menet közben A MovePods tökéletes fejhallgató azoknak, akik azt szeretnék, hogy a zene minden helyzetben kísérje őket. Az ergonomikusan, pontosan profilos kialakítás azt jelenti, hogy a fejhallgatók még a sporttevékenységek során sem esnek ki a füledből. Ezért a MovePods-zal futhatsz vagy biciklizhetsz a kedvenc dalaid hallgatása közben. Tedd fel a MovePods-ot és csináld azt, amit szeretsz!

Hallgass időpocsékolás nélkül A MovePods segítségével nem pazarolsz időt - ritkán kell töltened és gyorsan párosítod a fejhallgatót a telefonoddal. Kiveszed a tokból, a füledbe helyezed, és szinte azonnal hallhatod kedvenc zenéd vagy podcastodat. Egy kis védőtok is szolgál elkapóként az árucikkekhez. A MovePods azok számára készült fülhallgató, akik gyorsan élnek!

Hallgass kényelmesen A MovePods könnyen kezelhető, így akár biciklizés közben vagy edzőteremben is könnyedén fogadhatsz, visszautasíthatsz vagy befejezhetsz egy hívást. Az egyes fülhallgatókba épített érintőpanel lehetővé teszi a hang kényelmes vezérlését bármilyen helyzetben. Könnyű használni és megbízható - ez a MovePods.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett