Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108557306 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Xiaomi Redmi 12 - fekete


Cikkszám: 155046-0 | EAN/Vonalkód: 5903108557306 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Xiaomi Redmi 12 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos - megvédi az okostelefonodat és hatékonyan védi azt

Tesztelt - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványok

Ellenálló - szennyeződésekkel, karcolásokkal és elszíneződésekkel szemben

Dizájnos védelem

A 3mk Matt tok fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bebizonyítja, hogy a legmagasabb technikai paraméterek és a stílusos kivitel kéz a kézben járhatnak. A fekete, matt tok tökéletesen védi a készüléket és egy szuper divatos, elegáns kiegészítővé varázsolja. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütéseket és megőrzi eredeti esztétikáját éveken át. A szerkezet lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. Vásárold meg a fekete Matt tokot, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefonod modelljéhez.

Minőség és biztonság

A 3mk Matt tok fekete típusú tokja összhangban van a minőséggel és a biztonsággal. Ellenállása a zuhanásoknak tesztekkel igazolt. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy az okostelefon, amelyet a 3mk Matt tok fekete véd, 26 esést túlélt 125 cm-es magasságból - károsodások nélkül. Ez magasabb, mint a Military Grade szabvány. Zuhanáskor a tok elnyeli az ütközési erőt. A megemelt széleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt tok egészségre ártalmatlanságát a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa igazolja, míg környezeti megfelelőségét a RoHS tanúsítvány biztosítja.

Meggánosított tartósság

Többé nem szükséges gyakran, nem ökológikus módon új védelmet vásárolnod az okostelefonodhoz! A 3mk Matt tok fekete választásával hosszú ideig élvezheted a tok hibátlan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok egy nagyon tartós és könnyen kezelhető anyagból készült, amely ellenáll a használat jeleinek. Gyorsan moshatod szappanos vízzel, moshatod a mosógépedben ruháiddal együtt, sőt akár fertőtlenítheted alkoholos szerekkel is anélkül, hogy aggódnád, hogy elveszti színét vagy formáját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett