Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108516167 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Poco X5 5G - fekete


Cikkszám: 3mk Matt Case(472)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108516167 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Poco X5 5G - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos - díszíti okostelefonját és hatékonyan védi

Tesztelt - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványok

Ellenálló - szennyeződések, karcolások és elszíneződések ellen

Dizájnos védelem

A 3mk Matt tok fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb technikai paraméterek és a stílusos kivitelezés kéz a kézben járhatnak. A matt fekete tok tökéletesen védi a készüléket, és szuper divatos, elegáns kiegészítővé varázsolja. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütéseket, és évekig megőrzi eredeti esztétikáját. A felépítése lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete Matt tokot olyan verzióban vásárolhatja meg, amely tökéletesen illik okostelefon modelljéhez.

Minőség és biztonság

A 3mk Matt tok fekete kivitelezése minőséggel és biztonsággal párosul. Ejtésteszteken megerősítették, hogy ellenálló. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy a 3mk Matt tok feketével védett okostelefon sértetlenül átvészelt 26 esést 125 cm magasról. Ez magasabb, mint a katonai szabvány. Egy esés során a tok elnyeli az ütés erejét. A megemelt széleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt tok egészségre való biztonságát a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa igazolja, a környezetvédelmet pedig a RoHS tanúsítvány.

Megnövelt tartósság

Nincs többé gyakori, ökológiailag káros új védelem vásárlása az okostelefonhoz! A 3mk Matt tok fekete választásával hosszú ideig élvezheti a tok kifogástalan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, ellenáll a használat nyomainak. Gyorsan lemoshatja a tokot szappanos vízzel, moshatja mosógépben a ruháival együtt, és fertőtlenítheti alkoholos termékekkel - anélkül, hogy aggódna, hogy elveszíti színét vagy alakját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett