Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108327152 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone XR - rózsaszín


Cikkszám: 3mk Matt Case lyche(8)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108327152 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone XR - rózsaszín


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Matte telefontok licsi színben

Gyönyörű szín - púder rózsaszín, melyet a licsi gyümölcs színe ihletett, kiváló védelemmel párosulva – garantált az Absorber125 osztály
Nagyobb ellenállás a karcolásokkal, fakulással és ujjlenyomatokkal szemben

Dizájnos védelem okostelefonodnak

Felejtsd el a masszív, kemény, csúnyán kinéző tokokat! A matt, színes 3MK Matt tok egy zamatos licsi árnyalatban rendkívül divatos és stílusos kiegészítővé varázsolja okostelefonodat - tökéletesen illik egy női kézitáskába. Az TPU anyagnak köszönhetően, amelyből a rózsaszín Matt tok készült, nagyon rugalmas és kellemes viselet. A tok tökéletesen illeszkedik a telefonodhoz, lehetővé téve a szabad és vezeték nélküli használatot. Hatékonyan, de finoman véd – a rózsaszín Matt tok vastagsága mindössze 1,2 mm.

Megbízható minden helyzetben

A 3mk Matt tok Lychee Up tökéletesen védi a tokot, a kijelzőt és a kiemelkedő kamerákat a károsodásokkal szemben, köszönhetően az ütéselnyelésnek, a megemelt éleknek és a tökéletes illeszkedésnek. Absorber125 osztállyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Matt tokkal védett telefon 26 esést is túlélt 125 cm-es magasságból acélra és betonra teszteléskor. Sérülések nélkül! Ez magasabb, mint a Military Grade szabvány.

A 3mk Matt tok lychee up alaposan védi az összes kiálló gombot, az EasyClick Buttons szabvány pedig garantálja azok 100%-os érzékenységét.

Esztétikus megjelenés hosszú ideig

A 3mk Matt tok lychee fokozottan ellenáll a karcolásoknak, elszíneződéseknek és ujjlenyomatoknak. Ennek köszönhetően sokáig megőrzi esztétikus megjelenését és élénk színét. Nincs többé szükség környezetszennyező új tok vásárlására! Ha szennyeződést észlelsz, a Matt tokot mosógépben is kimoshatod színes ruhákkal együtt.

A környezetvédelmi biztonságot az RoHS tanúsítvány, a felhasználó egészségét pedig a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa igazolja.

A 3mk Matt tok lychee olyan tok, amelyben végre bízhatsz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett