Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108313544 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone X / XS - zöld


Cikkszám: 3mk Matt Case lovag(7)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108313544 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone X / XS - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás



3mk Matt tok Lábadozó - Színes, matt védőtok - Lábadozó

Stílusos - gyönyörű, smaragdzöld árnyalat és matt felület

Megbízható - hatékonyságát az Absorber125 osztály igazolja

Pro-ökologikus - tartósság és biztonság (RoHS tanúsítvány)

Elegáns védelem okostelefonod számára

A matt, színes 3mk Matt tok lábadozó tok megbízható védelmet nyújt okostelefonodnak még szélsőséges helyzetekben is, és stílusos, elegáns kiegészítővé varázsolja azt. A tok gyönyörű smaragdzöld árnyalatú, divatos és praktikus matt felülettel rendelkezik. A prémium minőségű TPU anyag biztosítja a Matt tok fokozott karc-, por- és elszíneződés-ellenállását. A tok hosszú ideig megtartja esztétikus megjelenését és telített színét. Biztonsággal tisztítható és akár mosógépben is mosható.

Absorber125 osztályú megbízhatóság

A 3mk Matt tok lábadozó tok sikeresen teljesítette a szigorú biztonsági teszteket, és megszerezte az Absorber125 ellenállási osztályt. A matt tokkal védett okostelefont 26-szor ejtették le 125 cm magasról. Mindegyik alkalommal a Matt tok hatékonyan elnyelte az ütés erejét, 100%-ban védve a készüléket. A tok ultra-vékony (1,2 mm) és rendkívül rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a telefon tetejére. Védi a készüléket a homok és por káros hatásaitól is. Az emelt szélek kiegészítő védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának.

Felhasználó- és környezetbarát

A zöld Matt tokot úgy tervezték, hogy teljes szabadságot biztosítson okostelefonod használatában, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A tok precízen illeszkedik, a speciális EasyClick Buttons technológia pedig garantálja az összes gomb teljes érzékenységét. A Matt tok szerkezete lehetővé teszi a problémamentes indukciós töltést. Ennek köszönhetően nem kell eltávolítanod a védelmet a vezeték nélküli töltéshez. A 3mk Matt tok lábadozó tok egy ökológiai megoldás, mentes a káros anyagoktól, ezt a PZH tanúsítvány és a RoHS jelölés is megerősíti.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett