Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108561242 Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó


Cikkszám: 155534-0 | EAN/Vonalkód: 5903108561242 | Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-product-description {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-product-header {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-product-content {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

MagCase
Vonzó megjelenés kényelmi funkciókkal

Töltés korlátok nélkül – MagSafe rendszerrel kompatibilis
Maximális erősség - Absorber 175, minden helyzetben véd
Könnyű nyomás – EasyClick Buttons technológia

Töltés korlátok nélkül
A Samsung Galaxy S24 Ultra vezeték nélkül tölthető? Akkor a MagCase a tökéletes alap ahhoz, hogy szabadon használhasd telefonod modern technológiai megoldásait. A tok kiváló minőségű, nagyon rugalmas anyagokból készült, és mágnesekkel van ellátva, így tökéletesen illeszkedik a telefon házára. Ennek köszönhetően gyorsan töltheted a telefonodat anélkül, hogy levennéd a védőtokot. Egyszerűen, korlátok nélkül induktívan tölthetsz!

Maximális védelem
Annak érdekében, hogy a Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználóit megkíméljük a javítások okozta stressztől és költségektől, létrehoztunk egy tokot, amely megbízhatóan védi a telefont a sérülésektől. A megerősített sarkok elnyelik az ütést, amikor a telefon kemény felületre esik, megakadályozva, hogy a ház megsérüljön. Ezt igazoltuk a rigorózus Absorber175 tesztek során - a telefon 26 alkalommal esett betonnal 175 cm magasságból. Eredmény? Nulla sérülés. A MagCase-vel maximálisan védi a telefonodat.

Könnyű nyomás
Nincs annál bosszantóbb, mint egy rosszul illeszkedő tok, amely rontja a telefon gombjainak működését. Ez a probléma nem létezik a MagCase-nél, mivel a mi tokunk egy testre szabott öltöny. Az anyag magas rugalmassága azt jelenti, hogy a tok tökéletesen fedi a telefont, teljes funkcionalitást és erős védelmet nyújtva neki. A MagCase annyira puha, hogy szinte nem is érzed, amikor a gombokat használod. Az iPhone-hoz méltó használati kényelem!

Élvezd a dizájnt
A Samsung Galaxy S24 Ultra a dizájnjával vonzza a figyelmet. Tudjuk, mennyire fontos, hogy a tok ne rontsa el a telefon eredeti megjelenését. A MagCase-vel a telefonod megjelenése mindig elegáns és időtálló. A tok vékony és teljesen átlátszó, így fedi a telefont anélkül, hogy beavatkozna a dizájnba. Továbbá, az anti-sárgulás bevonat garantálja, hogy a tok nem sárgul be, teljesen átlátszó maradva. Szilárd védelem diszkrét formában – ezt nyújtja a MagCase.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett