Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108561211 Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S23 Ultra - átlátszó


Cikkszám: 155531-0 | EAN/Vonalkód: 5903108561211 | Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S23 Ultra - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-termék-leírás {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-termék-fejléc {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-termék-tartalom {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}
Mag Case
Vonzó és kényelmes
Töltés korlátok nélkül – kompatibilis a MagSafe rendszerrel
Maximális erő – Absorber 175, minden helyzetben véd
Egyszerű nyomás – EasyClick Gombok Technológia

Töltés korlátok nélkül
Az iPhone-od vezeték nélkül tölt? Akkor a Mag Case az alapja annak, hogy szabadon használhasd a telefon modern technológiai megoldásait. A tok kiváló minőségű, nagyon rugalmas anyagokból készült és mágnesekkel van felszerelve, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone tokhoz. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan töltheted a telefonodat anélkül, hogy levennéd a védőtokot. Egyszerűen töltsd induktív úton, korlátok nélkül!

Maximális védelem
Az iPhone felhasználók stresszének és javítási költségeinek csökkentése érdekében olyan tokot hoztunk létre, amely megbízhatóan védi a telefont a sérülésektől. Megerősített sarkai elnyelik a telefon kemény felületre történő ütésének hatását, megakadályozva a ház sérüléseit. Ezt szigorú Absorber175 tesztekkel igazoltuk – az iPhone 26 alkalommal esett betonra 175 cm magasságból. Eredmény? Nulla sérülés. A Mag Case segítségével maximálisan védheted a telefonodat.

Egyszerű nyomás
Semmi sem idegesítőbb, mint egy rosszul illeszkedő tok, amely rontja a telefon gombjainak működését. Ez a probléma nem létezik a Mag Case-nél, mert a tokunk olyan, mint egy méretre szabott ruha. Az anyag magas rugalmassága azt jelenti, hogy a tok tökéletesen borítja az iPhone-t, teljes funkcionalitást és erős védelmet biztosítva. A Mag Case olyan puha, hogy szinte nem is érzed, amikor használod a gombokat. Az iPhone-hoz méltó használati kényelem!

Élvezd a dizájnt
Az iPhone dizájnjával vonzza a figyelmet. Tudjuk, milyen fontos, hogy a tok ne rontsa a telefon eredeti megjelenését. A Mag Case-sel az iPhone úgy néz ki, ahogy mindig is, elegáns és időtlen. A tok vékony és teljesen átlátszó, így lefedi a telefont anélkül, hogy beavatkozna a dizájnjába. Ezenkívül az anti-sárguló bevonat garantálja, hogy a tok nem sárgul be, teljesen átlátszó maradva. Szolid védelem diszkrét formában - ezt nyújtja a Mag Case.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett