Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108561198 Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - átlátszó


Cikkszám: 155529-0 | EAN/Vonalkód: 5903108561198 | Márka: 3mk Protection

3mk MagCase tok mágneses modullal Samsung Galaxy S22 Ultra 5G - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MagCase - Vonzó megjelenés, kényelmes használat

Töltés korlátok nélkül – kompatibilis a MagSafe rendszerrel

Maximális erősség - Absorber 175, minden helyzetben véd

Nyomás könnyedén - EasyClick gombok technológia

Töltés korlátok nélkül:
A MagCase tok tökéletes megoldás számodra, ha szeretnéd kihasználni telefonod modern technológiai megoldásait anélkül, hogy eltávolítanád a védőtokot. A kiváló minőségű, nagyon rugalmas anyagokból készült tok mágnesekkel van felszerelve, így tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. Ennek köszönhetően a telefonodat nagyon gyorsan tudod tölteni korlátok nélkül, induktív módon.

Maximális védelem:
A MagCase tok megbízható védelmet nyújt a telefonodnak a sérülések ellen. A megerősített sarkok elnyelik az ütéseket, megakadályozva a készülékház benyomódását. A szigorú Absorber175 tesztek során a telefonunk 26-szor esett betonra 175 cm magasságból, eredményül: nulla kár. A MagCase tok maximális védelmet biztosít telefonodnak.

Nyomás könnyedén:
Nincs annál idegesítőbb, mint egy olyan tok, amely nem illeszkedik megfelelően és akadályozza a telefon gombjainak működését. A MagCase tok esetében ez a probléma nem létezik, mert tökéletesen fedi a telefont, teljes funkcionalitást és erős védelmet biztosítva. A tok annyira puha, hogy szinte észre sem veszed, amikor a gombokat használod.

Stílusos megjelenés:
Az iPhone dizájnja lenyűgöző, és tudjuk, hogy fontos számodra, hogy a tok ne rontsa el a telefon eredeti megjelenését. A MagCase tok vékony és teljesen átlátszó, így diszkréten fedi be a telefont anélkül, hogy zavarba hozná dizájnját. Emellett az anti-sárgulás bevonat garantálja, hogy a tok nem fog besárgulni, és teljesen átlátszó marad. Szilárd védelem diszkrét formában – ez a MagCase.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett