Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108517836 Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kameravédő iPhone 14 - kék üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Sierra Blue(2)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108517836 | Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kameravédő iPhone 14 - kék üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős védelem a gyönyörű fotókért
Szuper erős - fényképezzen bármilyen körülmények között
Tökéletes illeszkedés - védelem anélkül, hogy aggódnia kellene a fotók minősége miatt
Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető

Fotózzon kockázat nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség és az iPhone az aszfalton landol. Kibírják az okostelefon kamera fejlett elektronikái ezt az ütődést? Jobb, ha nem kockáztat és nem próbálja ki. Egy törött iPhone lencsét látni igazán fájdalmas. Ezért hoztuk létre a szuper-erős, 9H keménységű üveget, amely megerősíti a lencsét azáltal, hogy elnyeli az ütés energiáját. A Lens Protection Pro-val annyit fényképezhet, amennyit csak szeretne, még akkor is, ha az iPhone állandóan ütközik a járdák és hegyi ösvények kegyetlen valóságával.

Tárolja, ahol csak akarja

Alacsony minőségű iPhone fotók. Lehetséges? Lehetséges, ha a lencse karcos. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja meg iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a legmagasabb, 9H keménységi tényezőt. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy üvegünk megóvja a kamera lencséjét az agresszív kulcstartótól vagy egy csavarhúzótól a zsebében. Tárolja az iPhone-t bárhol, akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezze a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem anélkül, hogy aggódnia kellene a fotók minősége miatt

Tudjuk, hogy az okostelefon kamera védőüvege elronthatja a fotózás örömét. Nem megfelelő illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért a Lens Protection Pro létrehozásakor a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedi a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók mindig szépek és a védelem továbbra is erős.

Telepítse egy szempillantás alatt

A gyors és egyszerű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretjük az időpazaroló tevékenységeket, mint például a lapok ragasztását. És biztosan nem akarjuk leszakítani és újra felragasztani őket. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális rögzítő keret, amely az okostelefon modelljéhez van illesztve, megkönnyíti a feladatát. Tisztít, alkalmaz, igazít, nyom és voilà - kész. Pillanatok alatt az iPhone lencséje teljes védelmet kap a törés és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett