Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108483056 Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Vezeték nélküli Töltő 3 az 1-ben 15W induktív töltő okostelefon / okosóra / fülhallgató - fehér


Cikkszám: 3mk Hyper Wireless Charger 3w1 15W(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108483056 | Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Vezeték nélküli Töltő 3 az 1-ben 15W induktív töltő okostelefon / okosóra / fülhallgató - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-termék-leírás {font-size: 1.2rem; text-align: center;}.spk-3mk-termék-fejléc {font-weight: 600; text-align: center; padding: 8px; border-top-left-radius: 4px; border-top-right-radius: 4px; background-color: #1A4391; color: white !important;}.spk-3mk-termék-tartalom {text-align: center; padding: 8px; background-color: rgb(241, 241, 241); margin: 0; width: max-content;}table {border-collapse: collapse; width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000; text-align: left; padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Vezeték nélküli termék 3 az 1-ben 15W
Egy töltés rengeteg lehetőséggel!

- Induktív töltés – a legújabb töltési technológia
- Több mint egy – akár 3 eszköz egyidejű töltése
- Összecsukható technológia – rendkívül kompakt

3 az 1-ben
Három hely három eszközt jelent, amelyeket gyorsan és kényelmesen tölthetsz. A Hyper Vezeték nélküli Töltő a kényelem és a modernitás esszenciája. Helyezd rá a telefonod, fülhallgatódat és órád. Az első két eszköz egyszerre kezd el tölteni, és amikor az egyik feltöltődött, az órád azonnal elkezd tölteni. Ha az óra a legfontosabb számodra, szabadíts fel egy másik töltőhelyet. Ez a készülék a kényelem és a modernitás megszemélyesítője. Ha este ráhelyezed az eszközeidet, reggelre készen állnak majd!

Egy álom opció azoknak, akik értékelik a minimalizmust és a praktikusságot egy innovatív formában. Az induktív töltés most már a múlté!

A Hyper Vezeték nélküli Töltőben vezeték nélküli töltési technológiát használtunk, amely a telefont, órát és fülhallgatót a lehető legkényelmesebben teszi tölthetővé. Ha eszközeid rendelkeznek induktív töltési funkcióval, akkor ez az eszköz a tökéletes megoldás számodra. Egyszerű: helyezd rá, töltsd és használd.

Gyors töltés stílusosan!

Összecsukható technológia
Útra kelsz? Vigyél magaddal egy kompakt és hatékony töltőt! A Hyper Vezeték nélküli Töltő összecsukható kis méretre, majd kinyitva akár 3 eszközt is gyorsan tölthetsz vele. Könnyedén elfér a táskádban vagy az üléstáskában, így biztos lehetsz benne, hogy bármikor fel tudod tölteni a felszerelésed.

Ennek a hyper-vezeték nélküli töltőnek köszönhetően tölthet, összecsukhat, és mehet!

Minden ellenőrzés alatt
Három eszköz egyidejű töltésekor szeretnénk biztosítani, hogy minden ellenőrzés alatt van. Ezért elláttuk a Hyper Vezeték nélküli töltőt túlfeszültség elleni védelemmel, így biztonságosan töltheted a telefonod, órád és fülhallgatód. Ezenkívül egy LED kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, így tudni fogod, mikor használhatod újra az eszközeid.

Biztonságos és kényelmes!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett