Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108541190 Márka: 3mk Protection

3mk Hyper kábel USB-C / Lightning 20W 1.2m - fehér


Cikkszám: 3mk Hyper Cable C to Lightning 20W 1.2m White(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108541190 | Márka: 3mk Protection

3mk Hyper kábel USB-C / Lightning 20W 1.2m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-termék-leírás {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-termék-fejléc {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-termék-tartalom {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Hyper kábel USB-C Lightning™

Minőség kompromisszumok nélkül
Gyors adat- és áramátvitel – teljes kompatibilitás az Apple eszközökkel
Csúcskategóriás megoldás - erős és rugalmas, prémium anyagoknak köszönhetően
Tökéletes 1,2 méteres hossz - a maximális kényelem érdekében

Érezd a kompromisszumok nélküli minőséget
Minőségi Lightning kábelt keresel, amely tartós, esztétikus és lépést tart a fejlett készülékeiddel? Válaszd a Hyper kábel USB-C Lightning™-ot, amelyet kifejezetten az Apple eszközök igényes felhasználóinak terveztek. A kábel rugalmas TPE anyagból készült, nem törik, nem reped és nem gubancolódik össze. Tökéletes párost alkot iPhone-oddal. És nem csak vele...

Válaszd hatékonyságot és megbízhatóságot
Maximális sávszélességgel szeretnél adatokat átvinni eszközeid között és teljes erővel töltenéd készülékeidet? A Hyper kábel USB-C Lightning™ vállalja a kihívást! Prémium technológiákkal felszerelve stabil és gyors adatátvitelt, valamint hatékony és teljesen biztonságos akkumulátor-töltést biztosít. A kábel illeszkedik okostelefonokhoz és más Lightning csatlakozós eszközökhöz. Megbízhatóságát szigorú, független tesztek igazolták.

Tapasztald meg az igazi kényelmet
Gyakorlati USB-C Lightning kábelt szeretnél, amelyet könnyedén letekersz és csatlakoztatsz még szűk helyeken is, majd feltekered és a fiókba vagy hátizsákba teszed? A Hyper kábel USB-C Lightning™ páratlan kényelmet nyújt a mobileszközök használatában. A kábel tökéletesen kiegyensúlyozott hosszúsággal rendelkezik. Az 1,2 méteres hosszúsága, amely nagy rugalmassággal párosul, kényelmes csatlakozást biztosít az enyhén távoli eszközökhöz. Soha nem gubancolódik össze, így azonnal használható a csomagolásból kivéve.

Válaszd ki a tökéletes dizájnt magadnak
Úgy gondolod, hogy egy jó iPhone kábelnek olyan dizájnnal kell rendelkeznie, amely megfelel az Apple szabványainak? A Hyper kábel USB-C Lightning™ nem fog csalódást okozni. Nem csak a belső, hanem a megjelenése is erőssége. Az elegáns kivitelezés és a semleges színek tökéletesen illeszkednek az Apple termékek egyedi esztétikájához. Két színváltozat közül is választhatsz: fehér és fekete. Döntsd el, melyik illik jobban hozzád és eszközeidhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett