Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108464581 Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Car FM Transmitter


Cikkszám: 3mk Hyper Car FM Transmitter(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108464581 | Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Car FM Transmitter


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hyper Car FM Transmitter - Utazz kedvenc ritmusodban

Tökéletes hangzás - maximális hallgatási élvezet
Egyszerű egykezes kezelés
Telefon töltési funkció - hallgass zenét és töltsd a telefonodat egyszerre
A legmagasabb hangminőség

Hogyan teheted élvezetesebbé az autós utadat? Természetesen a kedvenc zenéiddel. A Hyper Car FM Transmitternek köszönhetően a telefonod zenéje az autó audio rendszerében fog megszólalni. A legújabb technológiai megoldásokat alkalmaztuk a készülékben, hogy a hang mindig tiszta és sima legyen. Zéró zaj és egyéb zavaró tényezők a kedvenc dallamaid hallgatásakor - garantáltan! Válaszd a legmagasabb minőséget, hogy az autózás a zene ritmusára teljesen kényelmes legyen.

Maximális használati kényelem

A vezetés biztonsága fontos kérdés. Nem szeretnénk, ha a transmitterünk elvonná a figyelmedet vezetés közben. Ezért a készülék használatának maximális kényelmére összpontosítottunk. Intuitív egykezes kezelés, egyértelmű, de nem tolakodó kijelző és egy kihangosító biztosítja, hogy a transmitterünk használata biztonságos és nagyon kényelmes legyen. Összeállítod, párosítod a telefonodat és a készüléket Bluetooth-on keresztül, bekapcsolod a kedvenc zenédet, és indulhatsz.

Mindig teljes akkumulátor

Az FM transmitterünkkel a zenehallgatás stresszmentes, hogy lemerül az akkumulátor. A készülék egy USB porttal rendelkezik, amely 30W teljesítménnyel tölti a telefont. Vezetsz, hallgatsz és töltesz egyszerre. Így még a leghosszabb autós utazás is kellemes lesz. A Hyper Car FM Transmitterrel mindig teljes akkumulátorral rendelkezel a telefonodban és teljes mentális komforttal a kedvenc ritmusaidban!

LED világítással láthatsz a sötétben

Az éjszakai utazók számára kínálunk valami különlegeset - az LED Light funkciót, amely megkönnyíti a telefon csatlakoztatását a transmitterhez sötétben. Ennek köszönhetően nem kell levenned a szemed az előtted lévő útról, hogy töltsd a telefonod akkumulátorát. A Hyper Car FM Transmitterrel megtöltheted az autódat kedvenc zenéiddel, és az utazásod biztonságos és kényelmes lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett