Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108541206 Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Cable USB-C / Lightning 20W 1.2m - fekete


Cikkszám: 3mk Hyper Cable C to Lightning 20W 1.2m Black(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108541206 | Márka: 3mk Protection

3mk Hyper Cable USB-C / Lightning 20W 1.2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hyper Cable USB-C to Lightning™
Minőség kompromisszumok nélkül

Gyors adat- és áramátvitel – teljes kompatibilitás Apple eszközökkel
Prémium megoldás - erős és rugalmas, köszönhetően a kiváló minőségű anyagoknak
Tökéletes hossza 1.2 méter - maximális kényelem a csatlakozás és használat során

Érezd a kompromisszumok nélküli minőséget
Magas minőségű, tartós és esztétikusan kidolgozott Lightning kábelt keresel, amely lépést tart fejlett készülékeiddel? Válaszd a Hyper Cable USB-C to Lightning™ kábelt, amelyet kimondottan az Apple eszközök igényes felhasználóinak terveztek. A kábel rugalmas TPE anyagból készült, nem törik, nem reped és nem gubancolódik. Tökéletes párost alkot az iPhone-oddal. És nem csak vele...

Válaszd a hatékonyságot és megbízhatóságot
Szeretnéd az adatokat a lehető legnagyobb sávszélességgel átvinni az eszközök között, és teljes erővel tölteni a hardveredet? A Hyper Cable USB-C to Lightning™ teljesíti a kihívást! Prémium technológiákkal felvértezve biztosítja a stabil és gyors adatátvitelt, valamint a hatékony és teljesen akkumulátorbarát töltést. A kábel illeszkedik mind a Lightning csatlakozóval rendelkező okostelefonokhoz, mind más eszközökhöz. Megbízhatóságát szigorú, független tesztek is igazolják.

Élje át a valódi kényelmet
Szeretnél egy praktikus USB-C to Lightning kábelt, amelyet könnyedén letekerhetsz és csatlakoztathatsz még a szűk sarkokban is, majd feltekerheted és elrakhatsz egy fiókba vagy hátizsákba? A Hyper Cable USB-C to Lightning™ segítségével páratlan kényelmet tapasztalsz a mobil eszközeid használata során. A kábel tökéletesen kiegyensúlyozott hosszúságú. 1.2 méteres, amely, a magas rugalmassággal párosítva, biztosítja a kissé távolabb lévő eszközök kényelmes csatlakoztatását. Soha nem gubancolódik, így azonnal használatra kész, miután kiveszed a csomagolásból.

Válassza ki a tökéletes dizájnt
Úgy gondolod, hogy egy jó iPhone kábelnek olyan dizájnt kell kínálnia, amely megfelel az Apple szabványainak? A Hyper Cable USB-C to Lightning™ biztosan nem fog csalódást okozni. Nemcsak a belső, hanem a megjelenés is erőssége. Az elegáns kivitelezés és a semleges színek tökéletesen illeszkednek az Apple termékek egyedi esztétikájához. Két színváltozat közül választhatsz: fehér és fekete. Dönts el, melyik illik jobban hozzád és az eszközeidhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett