Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549868 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hybrid üvegfólia Samsung Galaxy A15 5G-hez


Cikkszám: 154163-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549868 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hybrid üvegfólia Samsung Galaxy A15 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass Lite - A legvékonyabb hibrid üveg a piacon
Szinte észrevehetetlen – verhetetlen 0,16 mm vastagság
Biztonságos – akár 200%-kal növeli a képernyő ellenállását
Könnyen felszerelhető - köszönhetően a Fit-In pozicionáló matricáknak

Ultracékony hibrid:
A FlexibleGlass Lite egy nem törő hibrid üveg, amely egyesíti a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Ez egy finomabb és olcsóbb alternatívája a 3mk zászlóshajó termékének, a FlexibleGlass hibrid üvegnek. A hibrid üveg nem törik és kevésbé karcolódik. Erősíti a telefon kijelzőjét, elnyelve az ütési energiát. Ugyanakkor szinte észrevehetetlen és láthatatlan. Mindössze 0,16 mm vastag, ami a jelenleg piacon lévő legvékonyabb hibrid üveg.

Kijelző megerősítése:
A FlexibleGlass Lite hibrid üveg akár 200%-kal növeli a kijelző ütésállóságát. A rugalmas szerkezet kiküszöböli a törés és a repedés kockázatát, növelve a telefon biztonságát. A további kerámia bevonat növeli az üveg karcállóságát 6H szintre. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheted egy diszkrét védelem előnyeit. A FlexibleGlass Lite rendelkezik magyar termék tanúsítvánnyal, PZH minősítéssel és RoHS jelzéssel. Biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és bevizsgált védelmet választasz, amely tesztelt paraméterekkel rendelkezik és megbízható eredetű.

Tökéletes illeszkedés:
Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen üvegfelhelyezési próbálkozásokat! A FlexibleGlass Lite hibrid üveghez Fit-In pozicionáló matricákat mellékelünk, amellyel gyorsan és pontosan illesztheted a védelmet a telefon kijelzőjére. A lézeres technológiával történő gyártás révén az üveg pontosan illeszkedik a kijelzőhöz, kivágásokkal a hangszórók, kamerák és érzékelők számára. A felszerelést egy videós útmutató is segíti. A FlexibleGlass Lite a legtöbb Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más népszerű márkájú okostelefon modellhez kapható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett