Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108332668 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro


Cikkszám: 3mk FlexibleGlass Lite(25)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108332668 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

FlexibleGlass Lite - A legvékonyabb hibrid üvegfólia a piacon szinte észrevehetetlen - páratlanul 0,16 mm vastag Biztonságos – akár 200%-kal növeli a képernyő ellenállását Könnyen telepíthető - a Fit-In pozicionáló matricáknak köszönhetően Ultra-vékony hibrid FlexibleGlass Lite egy törésálló hibrid üveg, amely ötvözi a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Ez egy finomabb és olcsóbb alternatíva a 3mk zászlóshajó termékéhez - a FlexibleGlass hibridhez. A hibrid üveg nem törik és nehezebb karcolni. Megerősíti az okostelefon képernyőjét az ütési energia elnyelésével. Ugyanakkor gyakorlatilag észrevehetetlen és láthatatlan. Csak 0,16 mm vastag. Jelenleg a FlexibleGlass Lite a legvékonyabb hibrid üveg a piacon.

Kijelzőerősítés: A FlexibleGlass Lite hibrid üveg akár 200%-kal növeli a képernyő ütésállóságát. A rugalmas szerkezet kiküszöböli a repedés és törés kockázatát, növelve a telefon használatának biztonságát. Továbbá, egy kerámia bevonat növeli az üveg karcállóságát a 6H szintre. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheted az egyetlen, diszkrét védelmet. A FlexibleGlass Lite rendelkezik a Lengyel Termék Tanúsítvánnyal, a PZH tanúsítvánnyal és a RoHS jelöléssel. Biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és bevált okostelefonos védelemet választasz - tesztelt paraméterekkel és megbízható származással.

Tökéletes illeszkedés: Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen próbálkozásokat az üveg ragasztásával! A FlexibleGlass Lite hibrid üvegfólia készletével Fit-In pozicionáló matricák tartoznak, amelyek gyors és pontos igazítást tesznek lehetővé az okostelefon képernyőjéhez. A lézeres gyártásnak köszönhetően az üveget a kijelzőhöz igazítják. Kivágások vannak a hangszórók, kamerák és érzékelők számára. További segítséget nyújt az összeszereléshez a videós útmutató. A FlexibleGlass Lite megvásárolható a legtöbb Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más népszerű márka okostelefon modellekhez készült változatban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett