Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108513289 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üveg Samsung Galaxy A14 / A14 5G üvegfólia


Cikkszám: 3mk FlexibleGlass Lite(1337)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108513289 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üveg Samsung Galaxy A14 / A14 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass Lite - A legvékonyabb hibrid üveg a piacon

Szinte észrevehetetlen - páratlan 0,16 mm vastagság

Biztonságos – akár 200%-kal növeli a képernyő ellenálló képességét

Könnyen felhelyezhető - köszönhetően a Fit-In pozicionáló matricáknak

Ultra-vékony hibrid

A FlexibleGlass Lite nem repedő hibrid üveg, amely ötvözi a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Ez egy finomabb és olcsóbb alternatívája a 3mk zászlóshajó termékének, a FlexibleGlass hibrid üvegnek. A hibrid üveg nem reped, és nehezebb megkarcolni. Elnyeli az ütések energiáját, ezáltal erősítve a telefon képernyőjét. Ugyanakkor gyakorlatilag észrevehetetlen és láthatatlan. Mindössze 0,16 mm vastag. A FlexibleGlass Lite jelenleg a legvékonyabb hibrid üveg a piacon.

Képernyő erősítése

A FlexibleGlass Lite hibrid üveg akár 200%-kal növeli a képernyő ütésállóságát. A rugalmas szerkezet csökkenti a repedés és töredezés kockázatát, növelve a telefon használatának biztonságát. Egy további kerámia bevonat növeli az üveg karcállóságát 6H szintre. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheted az egyetlen, diszkrét védelmet. A FlexibleGlass Lite rendelkezik a Lengyel Termék Tanúsítvánnyal, a PZH tanúsítvánnyal és a RoHS jellel. Biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és megbízható okostelefon-védelmet választasz – igazolt paraméterekkel és megbízható eredettel.

Tökéletes illeszkedés

Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen üvegfelhelyezéseket! A FlexibleGlass Lite hibrid üveghez mellékelve van Fit-In pozicionáló matrica, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan illeszd az védő üveget a telefon képernyőjére. A lézeres gyártásnak köszönhetően az üveg pontosan illeszkedik a kijelzőhöz. Kivágásokkal rendelkezik a hangszórók, a kamerák és az érzékelők számára. További támogatásként videó útmutató is elérhető az összeszereléshez. A FlexibleGlass Lite több népszerű okostelefon modelljéhez elérhető, köztük az Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más márkákhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett