Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108569859 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üveg Google Pixel 8A 5G-hez üvegfólia


Cikkszám: W-3FxGlL-GoPix25-0 | EAN/Vonalkód: 5903108569859 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üveg Google Pixel 8A 5G-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass Lite - A legvékonyabb hibrid üveg a piacon
Szinte észrevehetetlen - páratlan 0,16 mm vastagság
Biztonságos – akár 200%-kal növeli a kijelző ellenállását
Könnyen telepíthető - köszönhetően a Fit-In pozicionáló matricáknak

Ultra-vékony hibrid
A FlexibleGlass Lite egy nem törékeny hibrid üveg, amely ötvözi a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Ez egy finomabb és olcsóbb alternatívája a 3mk zászlóshajó termékének - a FlexibleGlass hibridnek. A hibrid üveg nem reped és nehezebben karcolódik. Elnyeli az ütési energiát, így erősíti a telefon kijelzőjét. Ugyanakkor szinte észrevehetetlen és láthatatlan, mindössze 0,16 mm vastag. A FlexibleGlass Lite jelenleg a piacon elérhető legvékonyabb hibrid üveg.

Kijelző védelme
A FlexibleGlass Lite hibrid üveg akár 200%-kal növeli a képernyő ütésállóságát. A rugalmas szerkezet csökkenti a repedés és a törés kockázatát, növelve a telefon biztonságos használatát. Emellett egy kerámiai bevonat növeli az üveg karcállóságát 6H szintre. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheted az egyetlen, diszkrét védelem előnyeit. A FlexibleGlass Lite rendelkezik a Lengyel Terméktanúsítvánnyal, a PZH tanúsítvánnyal és a RoHS jelöléssel. Biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és bevált okostelefon védelmet választasz - bevált paraméterekkel és megbízható származással.

Tökéletes illeszkedés
Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen ragasztási próbálkozásokat! A FlexibleGlass Lite hibrid üveg készlete tartalmaz Fit-In pozicionáló matricákat, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos beállítást az okostelefon képernyőjéhez. A lézeres gyártásnak köszönhetően az üveg a kijelzőhöz szabott. Kivágásokkal rendelkezik a hangszórók, kamerák és érzékelők számára. További segítséget nyújt az összeszerelési videó útmutató. A FlexibleGlass Lite különböző okostelefon modellekhez kapható, beleértve az Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más népszerű márkákat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett