Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901571129310 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hybrid üveg iPhone 8 Plus-hoz üvegfólia


Cikkszám: 3mk FlexibleGlass(693)-0 | EAN/Vonalkód: 5901571129310 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hybrid üveg iPhone 8 Plus-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass - Az egyetlen igazi Flex. Új, jobb formula. Rendkívül vékony - szinte alig érezhető a kijelzővédő fólia. Hatékony védelem - akár 250%-kal erősíti a kijelzőt, és karcálló. Antibakteriális bevonat – biztosítja az Ön és telefonjának biztonságát. Védelem, amely nem látható

Tudjuk, hogy egy okostelefon eredeti megjelenése fontos. Ezért alkottunk olyan üveget, amely nemcsak tökéletesen védi a kijelzőt, hanem szinte alig észrevehető. Kevesebb, mint fél milliméter vastagság, amelyet igazán nehéz látni és érezni az ujjunkkal. Ennek köszönhetően az a benyomása lesz, mintha sima üvegen csúszna az ujja. Szüksége van egy masszív védelemre diszkrét formában? Válassza a FlexibleGlass-t!

Erősebb védelem, mint valaha

A 250%-os kijelzőerősítés nagy különbséget jelent. A mi Flex-ünkkel még a kemény felületre való leesések sem okoznak kárt a telefon kijelzőjében. A hibrid üveg elnyeli az ütési energiát, hatékonyan védve a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szel nyugodtan használhatja telefonját még sziklamászás közben is.

Tökéletesen sima kijelző

A FlexibleGlass magas karcállóságot biztosít egy további kerámiarétegnek köszönhetően, amely a 7H keménységét biztosítja. A mi hibrid üvegünkkel biztos lehet benne, hogy telefonja kijelzője hosszú használat után is új lesz. Telefonját akár zsebében vagy táskájában is tarthatja kulcsai mellett, és a mi üvegünk biztosítja, hogy egyetlen karcolás sem jelenik meg a kijelzőn.

Mérethez igazított

Válassza a telefonmodelljéhez illő Flex-et. Így biztos lehet benne, hogy az üveg minden centiméterét védi a kijelzőnek, anélkül hogy eltakarja a kamera lencséjét. Mi több, hibrid üvegünket gyorsan és tökéletesen rögzítheti a kijelzőhöz a kényelmes Fit-In pozicionáló matricák segítségével. Válassza a teljes kijelzővédelmet és a problémamentes telepítést. Válassza a FlexibleGlass-t!

Az Ön biztonsága érdekében

A FlexibleGlass nemcsak okostelefonja kijelzőjét védi, hanem az Ön biztonságát is biztosítja. A Flex antibakteriális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Mi naponta többször is megérintjük a telefon kijelzőjét. Ezért érdemes gondolni nemcsak a készülékünk, hanem saját magunk biztonságára is. Helyezze a megbízható hibridünket a kijelzőre, és felejtsen el minden fenyegetést, amely a telefon használata közben várhat Önre!

Azonnali válasz az érintésre

Nincs annál bosszantóbb, mint egy nem reagáló kijelző. Ezért biztosítottuk, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az ujjak érintésére. Ha szeret játszani a telefonján, válassza hibridünket. Garantáljuk, hogy nem hagyja cserben. Továbbá, az oleofób rétegnek köszönhetően a kijelző védett a szennyeződésektől. Ragaszd fel a Flex-et és élvezd a rendkívül érzékeny és tiszta kijelzőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett