Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108533362 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy Tab S9 Ultra


Cikkszám: do 15" 3mk FlexibleGlass(33)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108533362 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy Tab S9 Ultra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass
Igazi Flex csak egy van. Új, jobb formula.
Rendkívül vékony – szinte láthatatlan képernyővédelem. Hatékony védelem – akár 250%-kal erősíti a képernyőt és karcálló. Antibakteriális bevonat – vigyáz a te és telefonod biztonságára.

Védelem, amit nem látsz
Tudjuk, hogy az okostelefon eredeti kinézete fontos. Ezért alkottuk meg ezt az üveget, amely nem csak kiválóan védi a képernyőt, de szinte láthatatlan is. Kevesebb, mint fél milliméter vastagság – amit nehéz észrevenni vagy érezni az ujjal. Így úgy érzed, mintha sima üvegen csúszna az ujjad. Szilárd védelmet szeretnél diszkrét formában? Válaszd a FlexibleGlass-t!

Erősebb védelem, mint valaha
A képernyő 250%-os megerősítése különbséget jelent. A Flex használatával a magasságból kemény felületre történő esések sem jelentenek veszélyt a telefonod képernyőjére. A hibrid elnyeli az ütés energiáját, hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal stresszmentesen használhatod a telefonodat még sziklamászás közben is.

Tökéletesen sima képernyő
A FlexibleGlass rendkívül karcálló a kerámia rétegnek köszönhetően, amely biztosítja a 7H keménységet. Hibridünkkel biztos lehetsz benne, hogy a telefonod képernyője hosszú idő után is úgy néz ki, mintha új lenne. Nadrágzsebben vagy táskában tarthatod a telefont a kulcsokkal együtt, és az üvegünk gondoskodik róla, hogy a kijelzőn egy karcolás se jelenjen meg.

Méretre szabva
Válaszd a telefonmodelledhez dedikált Flexet. Biztos lehetsz benne, hogy az üveg minden centimétert megvéd a kijelzőn, anélkül hogy akadályozná a kamera objektívét. Sőt, hibrid üvegünk gyorsan és tökéletesen felhelyezhető a kijelzőre a praktikus illesztő matricákkal, a Fit-In segítségével. Válassz teljes kijelzővédelmet és egyszerű felhelyezést. Válaszd a FlexibleGlass-t!

A biztonságod őrzője
A FlexibleGlass nem csupán a telefonod kijelzőjét védi, hanem a te biztonságodról is gondoskodik. Különleges antibakteriális bevonat, ami a Flex része, biztosítja a védelmet a vírusok és baktériumok ellen. Naponta többször érintjük meg okostelefonunk kijelzőjét. Érdemes tehát nem csak az eszköz biztonságára, hanem a saját biztonságunkra is gondolni. Tedd fel a kijelzőre megbízható hibridünket és felejtsd el az okostelefon használata során leselkedő veszélyeket!

Villámgyors érintésre reagálás
Semmi sem bosszantóbb, mint egy rosszul reagáló kijelző. Ezért biztosítottuk, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az érintésre. Ha szeretsz telefonon játszani, válaszd a hibridünket. Garantáljuk, hogy nem okoz csalódást. Érintés és akció. Ezen felül az oleofób réteg megvédi a kijelzőt a szennyeződésektől. Tedd fel a Flexet és élvezd a rendkívül reagálóképességet és a tiszta kijelzőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett