Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108555210 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy A35 / A55 5G-hez


Cikkszám: 154787-0 | EAN/Vonalkód: 5903108555210 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy A35 / A55 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass

Csak egy igazi Flex létezik. Új, jobb formula. Rendkívül vékony - szinte láthatatlan képernyővédő. Hatékony védelem - akár 250%-kal erősíti a képernyőt és karcálló. Antibakteriális bevonat – biztosítja az Ön és telefonjának biztonságát

Védelem, amit nem lehet észrevenni
Tudjuk, hogy az okostelefon eredeti megjelenése fontos. Ezért hoztunk létre olyan üveget, amely nemcsak tökéletesen védi a képernyőt, hanem szinte láthatatlan is. Kevesebb mint fél milliméter vastagsága miatt nehéz észrevenni és érezni az ujjunk alatt. Így olyan benyomást kelt, mintha sima üvegen csúszna az ujjad. Szilárd védelmet keres diszkrét formában? Válassza a FlexibleGlass-t!

Erős védelem, mint még soha
250%-os képernyő erősítés jelentős különbséget jelent. A mi Flex-ünkkel a kemény felületekről történő esések ártalmatlanok lesznek a telefon képernyőjére nézve. A hibrid elnyeli az ütési energiát, hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal stressz nélkül használhatja a telefonját, akár sziklát mászik.

Tökéletesen sima képernyő
A FlexibleGlass magas karcállóságú, köszönhetően az extra kerámia rétegnek, amely biztosítja az üveg keménységét 7H-ra. Hibridünkkel biztos lehet benne, hogy telefonja képernyője még hosszú használat után is újszerű lesz. Beteheti okostelefonját zsebébe vagy táskájába a kulcsaival együtt, és az üvegünk biztosítja, hogy egyetlen karc se jelenjen meg a kijelzőn.

Személyre szabott védelem
Válassza a kifejezetten az Ön telefonmodelljéhez készült Flex-et. Így biztos lehet benne, hogy az üveg minden centimétert megvéd a kijelzőn anélkül, hogy lefedné a kamerát. Ráadásul gyorsan és tökéletesen felragaszthatja a hibrid üveget a kijelzőre a kényelmes Fit-In pozícionáló matricák segítségével. Válassza a teljes kijelzővédelmet és a gondtalan telepítést. Válassza a FlexibleGlass-t!

Az Ön biztonsága érdekében
A FlexibleGlass nemcsak az okostelefon képernyőjét védi, hanem az Ön biztonságát is biztosítja. A Flex speciális antibakteriális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Az okostelefon képernyőjét naponta többször érintjük. Ezért érdemes nemcsak a készülékünk, hanem a saját biztonságunk iránt is gondolni. Helyezze megbízható hibridünket a kijelzőre, és felejtse el a fenyegetéseket, amelyek a telefon használata közben leselkednek Önre!

Azonnali érintésreakció
Nincs bosszantóbb, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért gondoskodtunk róla, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az érintésre. Ha szeret játszani a telefonján, válassza hibridünket. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Érintés és akció. Ráadásul, köszönhetően az oleofób rétegnek, a kijelző védett a szennyeződésektől. Ragaszd fel a Flex-et, és élvezd a nagyon érzékeny és tiszta képernyőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett