Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108332675 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro-hoz


Cikkszám: 3mk FlexibleGlass(697)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108332675 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üvegfólia iPhone X / XS / 11 Pro-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass - Csak egyetlen igaz Flex létezik. Új, jobb formula. Rendkívül vékony - szinte észrevétlen kijelzővédő fólia. Hatékony védelem - akár 250%-kal erősíti a képernyőt és karcálló. Antibakteriális bevonat – biztosítja a te és a telefonod biztonságát.

Láthatatlan védelem:
Tudjuk, hogy fontos a telefon eredeti kinézete. Ezért hoztuk létre azt az üveget, amely nemcsak tökéletesen védi a kijelzőt, de szinte észrevétlen is marad. Kevesebb mint fél milliméter vastagsága miatt nehéz észrevenni és érezni az ujjad alatt. Így az az érzésed, mintha az ujjad sima üvegen csúszna. Szükséged van masszív védelemre diszkrét formában? Válaszd a FlexibleGlass-t!

Erős védelem:
A kijelző 250%-os erősítése sokat számít. A mi Flex-ünkkel a magasból történő esések egy kemény felületre nem jelentenek veszélyt a telefonod kijelzőjére. A hibrid energiaelnyelő, hatékonyan védi a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal nyugodtan használhatod a telefonod még sziklamászás közben is.

Tökéletesen sima kijelző:
A FlexibleGlass magas karcállósággal rendelkezik egy extra kerámia rétegnek köszönhetően, amely biztosítja az üveg keménységét 7H szinten. A mi hibridünkkel biztos lehetsz benne, hogy a telefonod kijelzője hosszú idő után is mint új lesz. Nyugodtan hordhatod a telefonod zsebedben vagy táskádban a kulcsaiddal együtt, mi gondoskodunk róla, hogy egyetlen karc se jelenjen meg a kijelzőn.

Testreszabott:
Válaszd a telefonod modelljéhez illő flexet. Így biztos lehetsz benne, hogy az üveg minden centiméterét védi a kijelzőnek anélkül, hogy lefedné a kamera lencséjét. Sőt, a hibrid üvegünket gyorsan és tökéletesen fel tudod ragasztani a képernyőre a kényelmes Fit-In pozícionáló matricák segítségével. Válaszd a teljes kijelzővédelmet és a problémamentes felhelyezést. Válaszd a FlexibleGlass-t!

Biztonság védelem:
A FlexibleGlass nem csak a telefonod kijelzőjét védi, hanem a te biztonságod is biztosítja. A Flex különleges antibakteriális bevonata védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Naponta többször hozzáérünk a telefonunk kijelzőjéhez. Ezért érdemes nemcsak az eszközünk, hanem saját magunk biztonságára is gondolni. Helyezd fel a megbízható hibridünket a kijelződre és felejtsd el az összes fenyegetést, ami használat közben vár rád!

Azonnali válasz a érintésre:
Semmi sem irritálóbb, mint egy rosszul reagáló kijelző. Ezért biztosra mentünk, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagál az érintésre. Ha szeretsz játszani a telefonodon, válaszd a mi hibridünket. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. Ezenkívül az oleofób réteg megvédi a kijelzőt a szennyeződésektől. Ragaszd fel a Flexet és élvezd a rendkívül érzékeny és tiszta kijelzőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett