Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108487139 Márka: 3mk Protection

3mk Drive & Charge autós telefontartó rácsra/szélvédőre/műszerfalra induktív töltővel - fekete


Cikkszám: 3mk Drive & Charge(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108487139 | Márka: 3mk Protection

3mk Drive & Charge autós telefontartó rácsra/szélvédőre/műszerfalra induktív töltővel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Drive & Charge - Autós tartó és töltő

Egy energia teli tartó! Tartó indukciós töltő funkcióval Automatikus felfogás – stabilan tartja bármilyen típusú okostelefont Felszerelhető a műszerfalra, szélvédőre vagy légkivezetőre Automatikus illeszkedés Kicsi, nagy, közepes – nem számít. A Drive & Charge tartó bármilyen telefonhoz illeszkedik, függetlenül annak méretétől és márkájától. Az automatikus bilincsek tökéletesen illeszkednek a telefon méreteihez, garantálva a teljes biztonságot vezetés közben. Fontos, hogy a tartó szilárdan tartja a telefont, még akkor is, amikor leállítod a motort. A Drive & Charge segítségével az okostelefonod minden helyzetben biztonságban van!

Intelligens rögzítés Az úton lemerült akkumulátor? Soha, ha nálad van a Drive & Charge. A tartó indukciós töltési funkcióval rendelkezik, amely akár 15W teljesítményű, így korlátlanul használhatod az alkalmazásokat az autóban. Fontos, hogy az indukciós rögzítőpanel hűtőrendszerrel rendelkezik, így a telefon nem melegszik fel a tartóban és az akkumulátor mindig teli marad. Válaszd a Drive & Charge-t - fejlett védelem okostelefonodnak vezetés közben!

Az árucikk nem része a készletnek. A 3mk Protection Hyper Car Charger 30W termék használatát ajánljuk.

Optimális elhelyezés A Drive & Charge-val a telefonod mindig ott van, ahol szeretnéd. A tartónak kétféle rögzítése van - egy csíptető és egy teleszkópos kar erős tapadókoronggal. Ezért a tartót felszerelheted a légkivezetőre, a szélvédőre vagy a műszerfalra. Ezenkívül a forgatható csap lehetővé teszi, hogy a telefont bármilyen szögben elhelyezd a tartóban, és a teleszkópos kar lehetővé teszi, hogy a telefont a legoptimálisabb helyzetben állítsd be. Értékeled az utazás kényelmét? Válaszd a Drive & Charge-t, hogy kényelmesen és biztonságosan használhasd telefonod vezetés közben.

Gyors összeszerelés és szétszerelés A Clean&Use technológia lehetővé teszi a tartó rögzítési helyének gyors és többször változtatását. Az anyag, amelyből a tapadókorong készült, nem veszíti el ragadó tulajdonságait a tartó gyakori helyzetváltoztatása ellenére sem. Egy kényelmes szelep gomb lehetővé teszi, hogy könnyedén leválaszd és újból rögzítsd a tartót a szélvédőre vagy a műszerfalra. Egy kattintás és készen áll. A Drive & Charge-val a telefonod mindig ott van, ahol kényelmes neked!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett