Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108543514 Márka: 3MK

3MK Clear tok Samsung Galaxy S24 Plus számára


Cikkszám: POK061076 | EAN/Vonalkód: 5903108543514 | Márka: 3MK

3MK Clear tok Samsung Galaxy S24 Plus számára


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Átlátszó tok - védelem az ütéscsillapítás révén.

Ütés- és rázkódásálló
A Clear tok tökéletesen elnyeli az ütéseket a kiváló minőségű TPU anyagnak köszönhetően. Az ilyen típusú anyag természetes tulajdonsága az elsötétedési folyamat, amely hosszabb használat után következik be. A magas napfény-expozíció felgyorsítja ezt a folyamatot.

Védelem a karcolások ellen
A kiváló minőségű polimerek védenek a karcolások ellen. A Clear tok tökéletes átlátszó védelmet nyújt mind a telefon hátuljának, mind az oldalainak.

Biztos fogás
A rugalmas anyag használatának köszönhetően a Clear tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. Emellett az alkalmazott bevonat megakadályozza, hogy az okostelefon kicsússzon a kezedből, ami magas kényelmet biztosít a mindennapi használat során.

Szinte láthatatlan
A 1,2 mm vastagságnak köszönhetően nemcsak megfelelő védelmet nyújt, hanem a telefon eredeti megjelenését is megőrzi. Elfelejted majd, hogy egyáltalán létezik.

Teljes hozzáférés
A Clear tok könnyű hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz. Emellett nem befolyásolja a vezeték nélküli technológiák, mint például a Wi-Fi, NFC vagy a vezeték nélküli töltés működését.

Fotózás minden körülmények között
A Clear tokkal nem kell aggódnod a kiálló lencse miatt. A kamera körüli további megerősítésnek köszönhetően a lencséd teljes biztonságban van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett